ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم بنا به دلایلی ۲۶سالگی مجبور شدم عمل لوزه کنم خیلی سختم بود یکهفته درد داشتم ولی پسرم و برادر ...
سلام عزیزم منم ۲۲ سالمه بخاطر سنگ لوزه مجبورم عمل کنم میشه راهنمایی کنی تا چندروز اول باید چی بخورم؟ دکتر منو ترسوند گفت تا ۱۰ روز فقططط بستنی و مایعات سرد چیزی جز این خوردی منتظر خونریزی باش
به حرف دکترت گوش کن درست میگهسوپ میکس شده ولی سرد باید بخوریبستنی هر رنگی میتونی بخوری ولی رنگ قرمز ...
اخه خیلی سخته یکهفته فقط بستنی من در حالت عادی اگه برنج یا غذای نونی نخورم از حال میرم حتی با سوپ ضعف میکنم سرم یا آمپولی نیست این یک هفته بزنم فشارم نیفته؟
اخه خیلی سخته یکهفته فقط بستنی من در حالت عادی اگه برنج یا غذای نونی نخورم از حال میرم حتی با سوپ ضع ...
من خودم انقد درد داشتم که انگار در معدم رو بسته بودن توی همون یکهفته ۵کیلو کم کردم هر کی میامد ملاقاتم میگفت چرا انقد لاغر شدی حالا ان شاالله شما اینطوری نباشی چون من عمل گوش هم داشتم بیشتر گوشم درد میکرد نمیتونستم همون بستنی رو هم قورت بدم چون به گوشم فشار میومد