2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن برام دیونم کردن  کاش شعور داشته باشن

اصلا و ابدا ب حرف کسی گوش نده 

هرچی ب صلاحته همونو بکن 

پشیمونی فایده نداره عزیزم تو یسال کار مدنظرتو پیدا ک بعدش با خیال راحت ب ازدواج فک کن 

عجله ای نداره بحث یه عمر زندگیه 

قبل عقد یمدت باهم باشین ببینین اوکین یا ن  خونوادشم خیلی مهمه عزیزم  حتما همه چیو درنظر ...

من یکیو سر بچه ننه بودن رد کردم اونم خوشش نیومد من آنقدر قُدم، بعد دوسال برگشته بهم میگه دلم پیشته ولی چون باخانوادم کنار نیومدی ازدواج نشد بیا دوست باشم همینجوری موندم، اصلا پسر بگیر نیست خسته شدم 

خب عزیزم خواستگار خوب نیست یا بهتره بگم اصلا نیست، خواستگار قبلیم که باهاش به نتیجه نرسیدم بعد دوسال ...

وقتی مستقل و سطح بالا بشی یک آدمی همه چی تمام اونوقت تویی که تعیین میکنی نه‌بقیه و این خیلی ارزشمند و در طبقه ای از اجتماع واقع میشی که آدم‌هاش بهتر و بیشتر و انتخاب‌ها زیادن 

شما قطعا هم سن دختر منی آنچه من به نتیجه رسیدم اینه در زندگی لذتی بالاتر از استقلال و در سطح بالای اززهمه نظر بودن نیست اما متاسفانه این تفکر زمانی برای آدم حاصل میشه که شور جوانی میشینه تا شور جوانی هیجان هست آدم چیزهای دیگه براش ارزشمند ترن 

چراااااا مگه چن سالگی ازدواج کردین

بنظرم سن مناسب وعالی 24 یا 25 واسه ازدواج 

من 29

تصورم راجع به ازدواج منفی بود ولی واقعا آرامشی توش هست كه باید برای هرفرد اتفاق بیفته،استقلالی كه داری  واقعا باعث تعالی روحت میشه 

هر مرحله از زندگی سختیهای خاص خودشو داره همون سردرگمی های دوران مجردی هم خودش عذاب وسختیه پس قرار نیست همش خوش گذرانی باشه ولی تفاوتش اینه دونفره كلی چالش میگذرونید كه جذابه حالا همه اینا كه گفتم لازمه ش اینه همراه ویار خوبی داشته باشی نه هرنخاله ای تواین سن كه گفتم اومدخواستگاری بگین بله

اینم بگم من ازدواجم كاملا منطقی بود ولی الان عاشقش هستم واقعا

کاش اینا دست از سرم بردارن :(

ببین منم مث تو بودم اصلا دوس نداشتم ازدواج کنم و برم زیر بار مسولیت ولی کسی ب حرفم گوش نکرد و خاسنگار اوردن برام منم نشستم با شوهرم حرف زدم و قبولش کردم برا ازدواج 

درسته مرد خوبیه ولی من پشیمونم از اینکه تو 20 سالگی ازدواج کردم و الان یساله عقدیم 

ولی من دوس داشتم برم دانشگاه با اینک درسمم خوب بود دانش اموز نمونه دولتی بودم ولی نمیدونم اصلا چیشد ک اینکارو کردم با زندگیم و هسمنامو ک میبینم عصابم خورد میشه و باعث اینارو نفرین میکنم کسایی ک باعث شدن تو این سن مسولیت بزرگی ب دوشم باشه و لذت مجردی رو نچشم 

هرچند دختر شلوغی بودم ولی بنظرم تا 24 سالگی نباید ازدواج میکردم 

باورت میشه هر الاغی (ببخشید ها )رو میگن بیاد خواستگاریم حالم از این زندگی بهم میخوره این همه گفتن رو ...

عزیزم خیلی خوبه که میخوای برای خودت کار کنی امیدوارم در اینده فرد مناسبی توی زندگیت بیاد که باهاش احساس خوشبختی کنی 

نه مثل من که به خاطر شرایط سخت مجردیم

زندگی متاهلیم اونی نیست که میخواستم

میشه دلبرانه بنگری...!؟