2777
2789

من اصلا ازدواجی نبودم قبلاً ،نمیدونم نرمال بود یا نه ،خاستگارتمو رد میکردم ،خدایی به دلمم نمینشستن ،از یه جایی به بعد تنهایی و بلاتکلیفی آزارت میده ،دلت واسه بچه قنج میره اما حضرت مریم نیستی بلاخره باید باباش بیاد اول ،خلاصه هیچ چیز تو زمان درستش اتفاق نمیفته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برگردم عقب به تمام آرزوهام میرسم مستقل میشم و فقط در زمانی ازدواج میکنم که کسی پیدا بشه با تمام ...

خب عزیزم خواستگار خوب نیست یا بهتره بگم اصلا نیست، خواستگار قبلیم که باهاش به نتیجه نرسیدم بعد دوسال  صاف برگشت تو صورتم گفت بخاطر مسائل اقتصادی و نخوردیم بهم ازدواج نکنیم ولی بیا دوست باشیم دلم پیشته،این مثلا حس داره بهم از زیر ازدواج در می‌ره چ برسه بقیه 

تایه سنی مجردی حال میده بعد اون همه چی تو چشمت دونفره میشه هی حس میکنی یکی کمه تمرکز نداری همه هواها ...

من پارسال اینجوری بودم امسال اصلا دیه دوست ندارم ازدواج کنم خواستگار هم که نیست 

باورت میشه هر الاغی (ببخشید ها )رو میگن بیاد خواستگاریم حالم از این زندگی بهم میخوره این همه گفتن رو ...

بهترین کارو میکنی عزیزم

اول بنظرم کارت مهم تر از ازدواجه 

بعدا پشیمون میشی از اینکه قبل ازدواج واسه خودت مستقل نبودی مغرورم باشی ک بدترهههه

چرا؟ خیلی دست بالا گرفتین شرابطو؟

ن عزیزم فقط ی خواستگار داشتم بقیه در حد حرف بودن اصلا توقع بیجا ندارم ولی کسی به دلم نمیشینه حتی باهاش دوست شم چ برسه ازدواج 

چجوری قبلش بفهمیم آدمه یا ن

خب باید شناخت داشته باشی 

طرفو خوب بسنجی 

معمولا تو دوران آشنایی و رفت آمد بهتر میتونی بشناسی 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️