2777
2789
خب چرا میگی متاهلی قشنگ تره؟ میشه دلایل تو بدونم

خب مثلا ما خونه بابام اصلامسافرت و بیرون نمیرفتیم،ولی شوهرم خیلی اهل سفر و بیرون رفتنه،خونه بابا باید هی اجازه میگرفتم واسه جایی رفتن و نمیزاشتن ولی خونه شوهرم آزادم،استقلالم بیشتره

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برگردم عقب به تمام آرزوهام میرسم مستقل میشم و فقط در زمانی ازدواج میکنم که کسی پیدا بشه با تمام عقاید اهداف م هم خوانی داشته باشه در غیر اینصورت مجردی قطعا بهتره 

من با تجربه ۲۳ ساله زندگی مشترک به این نتیجه رسیدم 

متاهلی قشنگه اگه طرفت آدم باشه و ازدواج عاقلانه داشته باشی

در غیر این صورت زندگی متاهلی جهنمی بیش نیست

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

تایه سنی مجردی حال میده بعد اون همه چی تو چشمت دونفره میشه هی حس میکنی یکی کمه تمرکز نداری همه هواها بنظرت دونفرت است مثلا برفه میگی کاش یکی یه گوله برف بکوبه تو سرم تنهایی حال نمیده

یه تابستون میگی کاش  یکی بود باهم بستنی دونفره میخوردیم

پاییز میگی عجب برگ ریزون عاشقانهاییه 

بهار میگی عجب بارون دونفره ای و اب گلوتو قورت میدی وانوقته که مجردی کوفتت میشه وقتشه متاهل شی  وزندگیت تغییر میکنه هر دو قشنگن بشرطی در زمان خودشون باشن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
چی شده عزیزم  بهتر از اینکه ی عده آدم بیشعور دورم کردن هی شوهر شوهر میگن ....خستم دوست دارم فق ...

بپرس ببین خودشون که ازدواج کردن به کجا رسیدن که تو نرسیدی والا خودشون هزار تا دردسر دارن نمیتونن ارامش تو رو ببینن 

متاهلی زمانی خوبه که طرف مقابلت ادم مناسبی باشه و درکت کنه

میشه دلبرانه بنگری...!؟