2777
2789
عنوان

تو رو خدا این بساط جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 59 پست
مننن چه تاپیکیییی

نمیدونم یکی یجا شاید گفت تو حس ششمی نمی‌دونم 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
من از همین تریبون انصراف میدم از اومدن پیشت  ولی واقعا داخل تاپیک خودت از baran2255سوال بپرس و ...

من یه دعانویس معروف بود یه چیزایی میگفت پشم ریزون ،،اصن گفتم خداست و تمام،،خیلی دقیق همچیو میفهمید،ولی تموم پیش بینیاش غلط بود

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کل تاپیکایی که زدن من چند نفرو پیدا کردم فقط درست میگن لامصب دقیقم درست میگن ولی اره قبول دارم هر ...

عزیزم میشه بگی کدومش دقیق میگن؟؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
من یه دعانویس معروف بود یه چیزایی میگفت پشم ریزون ،،اصن گفتم خداست و تمام،،خیلی دقیق همچیو میفهمید،و ...

اره قبول دارم ....همه چی دست خود ادامه و عوض میشه سرنوشت با کارامون دلشکستنامون غرورمون و برعکس خوبیامون و خیرامون ....

ولی وقتی ناراحتی این تنها چیزی بود ک سرگرمم میکرد ...

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
عزیزم میشه بگی کدومش دقیق میگن؟؟ 

حتی تو تاپیک ضد حس ششم هم همیشه ی عده دنبال حس شیشمن

ولی خدایی راسته من هزار بار تا حالا گفتم برای من ی حدس زدن سه سال پیش درست شد با جزییات

کی برات حدس زد میگی با جزئیات درست بود؟ 

کی برات حدس زد میگی با جزئیات درست بود؟ 

سه سال پیش چند تا کاربر ک یادم نیست 

و یکیشون الان داخل سایته ک به کسی نمیگه 

اره قبول دارم ....همه چی دست خود ادامه و عوض میشه سرنوشت با کارامون دلشکستنامون غرورمون و برعکس خوبی ...

یه سایت سرکتاب هس گوگل ،اونجا برو اونجام خوبه ،البته خودشم زده برا سرگرمی 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
سه سال پیش چند تا کاربر ک یادم نیست  و یکیشون الان داخل سایته ک به کسی نمیگه

بیا خصوصی کارت دارم 🙏

ایتا آیدی نداری؟ 

نه عزیز 

خب شما درخواست منو قبول کن ..یا ی تاپیک قدیمی کارتون بگو

2790
2778
2791
2779
2792