اههههه بسه خسته شدم🤨🤭😑نی نی یار یه فکری بکن خواهشا
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
عزیزم اونا میگن،شما تو ذهنت بهش ایمان میاری برا همین اتفاق میوفته برات ادم ب هرچی ایمان داشته باشه ...
ولی خدایی به فکر اون موضوع نبودم وقتی ازدواج کردم داشتم اسکرینایی گوشیم رو پاک میکردم دیدم دقیقا هرچی ک گفتن همون شده مشخصات همسرم ظاهر شغل تیپ شغل خانواده همه ...قبلا البته مثل الان مسقره بازی نبود
کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
ببین شاید باورت نشه ولی حتی تو کلی مقاله خارجی هم وجود حس ششم ثبت شده
خب ببین واقعا کسی ک حس شیشم باشع
الان تو نی نی سایت همه حس شیشمی ان😂
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤