2777
2789

هر کدوم به نوع خود عجیبن پدرشوهرم خوشحال میشه اگر ببینه زندگی فشار اورده به همسرم واقعا میخنده ( چون مخالف ازدواج شوهرم بودن) یا ببینه میوه نوبر خریدیم میگه وضعتون خوبه حسودی میکنه🤯

مادرشوهرم او سی دی افتضاح هر چیزیو بین سه تا ۱۰ بار تکرار میکنه از حرف تا داستان و خاطرات و برنامه ریزی یعنی کلا رو ریپیته بعد اخرم میبینی متوجه نمیشه چخبره یا اشتباه میفهمه مثلا فرض کنید فردا قراره برید بیرون تو ۲ ساعت سی بار اینو میگه 😂

از همهههههه عجیب تر برادرشوهرم که انگار پدرکشتگی داره با ما اصلا نه حرف میزنه نه کاری داره باهامون کاملا بی دلیل از اول همینجوری بود بعد در عین حال انگار خیلی حرص میگیره از ما مثلا شوهر من ماشین فروخت خونه بخره هفته بعد همون ماشین همون مدل همون رنگ خرید 😂 

اینا عجیبت ترین یا تنها کار عجیبشون نیست پر تکرار ترینشو گفتم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

جاری من نیستی تو؟ 😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من نیستی تو؟ 😂😂

نه جاری ندارم یه برادرشوهر الدنگ سی ساله بیکار دارم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
و عروس عجیبشون ک باهمچین خونواده ای وصلت کرده😑

نمیدونستم غریبه بودیم 

نه جاری ندارم یه برادرشوهر الدنگ سی ساله بیکار دارم

خانواده شوهر منم همینن 

کلا چش دیدن هیچ کس و ندارن مخصوصا پسراش و 

تازه همیشه ام آه و ناله دارن اینجام ن درد میکنه مریضیم داریم می‌میریم 

برادر شوهر من 25 سالشه و بیکاره 

خرج همشون و ما میدیم 

تنها نیستی 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اوه من گفتم چکار کردن عجیب نیس والا

واقعا؟ ما تو خانوادمون نداشتیم

واقعا ب اینا میگی عجیب؟اگ حرفای منو بشنوی چی

تعریف کن حرص اینارو نخورم

واقعا؟ ما تو خانوادمون نداشتیم

خیلیا انقد حسودن حتی به خانواده خودشون هم حسادت دارن زن داداش من انقد حسود خودش هم گفته هیچکی نباید به ما برسه خواهرم خیلی وضهش خوب خونه اش مث قصره همه یعنی میگن این از حسادت نمیرفت ببینه😑

نمیدونستم غریبه بودیم 

شوخی کردم عزیزم ب دل نگیری قربونت برم..منظورم این بود خیلی بدشون رو نگو جالب نیس از همه بد بگی من اگر باشم حداقل برادرشوهرم و بی ازار میبینم و پادرشوهرم ی مریض وسواسی ک باید تاکید کنم ب شوهرم ببرش پیش مشاور چون وسواس ذهنی براانجام کاراش داره پدر شوهرتون ولی پدر دلسوزی نیس چون ادم ازدهن تودش میزنه میزاره دهن بچه هاش ...ن ک...ب هرحال گلی خانم نخواستم ناراحتت کنم من ندیدیده همه نی نی سایتایا رو دوس دارم..خوشبخت ترین باشی خواهر

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
شوخی کردم عزیزم ب دل نگیری قربونت برم..منظورم این بود خیلی بدشون رو نگو جالب نیس از همه بد بگی من اگ ...

مرسی ولی من اول همینطور که شما میگی بودم به مرور بهم اسیب زدن با کاراشون الان همین برادر که صد تا غریبه شرف دارن بهش مادرشوهرمو پر میکنه میاد بحث میکنه 

شب خوبی داشته باشی

مرسی ولی من اول همینطور که شما میگی بودم به مرور بهم اسیب زدن با کاراشون الان همین برادر که صد تا غر ...

بهت حق میدم عزیزم منم گاهی دلخور میشم ...بدترین حرفا رو شنیدم بهم ی هفته بعد عروسیم گفتن برا پسرمون زن میگیرم چراتا چون بهش نرسیدی...ولی میدونی الان ب ارامش خودم فک میکنم همه خونواده های شوهر بدی خودشون دارن حتی مادرای خودمون ک مادرشوهر بشن یا۷ودمون بالاخره ضعف داریم ولی اعصاب خودمون مهم تره...ب هرحال ببخش اولش ی کم تند جواب دادم....شبت بخیر

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....