2777
2789
عنوان

شوهر اجازه نمیده کنکور بدم... 💔

1298 بازدید | 46 پست

اواخر ماه هفتم بارداری ام و روز کنکور نزدیکای زایمانمه

لطفا بخونید نظرتون رو بگید نوشتمش دو قسمتش مردم که خسته نشید

امروز ترمیم ادبیات شرکت کردم خونه اومدم خسته و کوفته بودم کمرم درد میکرد شوهرم گفت بریم دکتر گفتم لازم نیست بخاطر طولانی نشستنه اگه یکساعت دیگه بهتر نشد بعد یه فکری میکنم... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خلاصه حرصی و عصبانی بود و شروع کرد گلایه و صحبت و گفت اگه من شوهرتم اجازه نمیدم کنکور بدی اگرم دادی قبول شدی تحت هیچ شرایطی اجازه ثبت نام دانشگاه نمیدم بهت،تو میخوای این یکی رو هم به کشتن بدی (سقط مکرر داشتم شوهرم معتقده بخاطر شرایط سخت شغلم این اتفاق افتاد اون زمانم مدام روی روانم رژه میرفت که کار نکن من بچه میخوام ولی به حرفش گوش نکردم) 

من یکساله سرکار نمیرم و موندم خونه و برای کنکور میخوندم که ناخواسته باردار شدم کلی عذاب کشیدم این مدت و الانم این از حمایتشه... 

خیلی بهم ریختم خییلیییی خستم کم آوردم نمیدونم الان دقیقا نگران چی باشم 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا با این شکم کنکور میخوای چیکار  بزار برای دو سه سال دیگه که بچت بزرگ شد

یکسال زحمتم چی میشه؟ یکسال عمر من ارزش نداره؟؟ 

کاش برنامه ریزی میکردین

الان موقع بارداری نبود عزیزم 

حالا که شده

همسرت هم عصبیه

درست میشه با هم صحبت کنین.بهش نمیگفتی کمر درد دارم

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

تو فکر کردی بچه بیاد میتونی درس بخونی ؟ اینا ک با بچه میگن درس میخونیم ی کمکی فول تایم دارن ، منم نم خواستم کارمو ول کنم شغلم انلاین بود ولی الان نابود شده پس حسرت نخور 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

پرستار هستی شما؟؟ هدفت چیه؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خوب گلم نوبت دوم کنکور رو بده 

درسا فراره چطور با وجود بچه من دوباره این مطالب رو نگه دارم اخه عزیزم 

شوهرت داره درست ميگه . وقتي ميگه ميخواي اين يكي هم به كشتن بدي يعني يه بچه ديگه هم در كار بوده كه موفقيت آميز نبوده .  بچه رو به دنيا بيار . به خودتم برس . بعدش برو هزار بار كنكور بده . تا آخر عمرت برو دانشگاه . زگهواره تا گور دانش بجوي .