2777
2789

من ۵ ناهه خونه بابام واسه طلاق این رفته پست هایی راجع به عشق واقعیو لایک میکنه فک کنم واقعا عاشق دختره شده چه دروغ بگم من دوسش داشتم ولی اون از اول دوسم نداشت فک میکردم احساس نداره الان فهمیدم بلده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره شما برای هم نبودین

امیدوارم در آینده کسی وارد زندگیت بشه که عمیقا عاشفت باشه و دوست داشتن واقعیو نشونت بده 

توام جوری دوسش داشته باشی که با خودت بگی دوست داشتن قبلی یه وابستگی از روی ناچاری بود

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
عیب نداره شما برای هم نبودین امیدوارم در آینده کسی وارد زندگیت بشه که عمیقا عاشفت باشه و دوست داشتن ...

۴ سال باهاش بودم اونقد سرد بی احساس بود میگفتم این احساس نداره این کلا نمیتونه دوس داشته باشه ولی الان عشق واقعیو پیدا کرده و براش جون میده

فقط حس بدیو دارم ۴ سال باهاش بودم نتونستم کاری کنم عاشقم بشه ولی الان کاملا دلشو به یکی داده

تقصیر تو نیست چون کسی نمیتونه انتخاب کنه عاشق کی بشه

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
۴ سال باهاش بودم اونقد سرد بی احساس بود میگفتم این احساس نداره این کلا نمیتونه دوس داشته باشه ولی ال ...

عزیزم خیلی سخت و ناراحت کنندس

سعی کن فراموشش کنی 

توام یه روز پیدا میشی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰