2777
2789
عنوان

فتال پل

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 19 پست
من به جای شماباشم دکتر سونو رو عوض میکنم

اره خودمم گفتم دفعه بعد یه جای دیگه میرم سونو ، کلا اینجا اشتباه هم زیاد میکنه،اما بازم توکل بخدا عزیزم ممنون که بهم امید دادی ،ان شاالله خدا برای همه خوب بخواد

اره خودمم گفتم دفعه بعد یه جای دیگه میرم سونو ، کلا اینجا اشتباه هم زیاد میکنه،اما بازم توکل بخدا عز ...

سلام عزیزم ببخشید منم مثل شما شیش هفته و دوروز بودم رفتم گفت فتال پل هست ولی ضربان نیست میخواستم بدونم شما چند هفته رفتید و ضربان قلب تشکیل شده بود ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم ببخشید منم مثل شما شیش هفته و دوروز بودم رفتم گفت فتال پل هست ولی ضربان نیست میخواستم بدو ...

سلام عزیزم ببخشید من الان پیامتو دیدم ،این پست من از پارسال بود و اون موقع جنین برای من نموند و سقط شد ،اما الان خداروشکر یه پسر دارم 

سلام عزیزم ببخشید من الان پیامتو دیدم ،این پست من از پارسال بود و اون موقع جنین برای من نموند و سقط ...

خداروشکر من رفتم و قلب تشکیل شده بود 

الان استرس ان تی منو گرفته 😁🥺کلا بارداری خیلی پر استرسه

خداروشکر من رفتم و قلب تشکیل شده بود الان استرس ان تی منو گرفته 😁🥺کلا بارداری خیلی پر استرسه

خوب خداروشکر ،عزبزم ان شالله که ان تی هم خوبه نگران نباش ،برخلاف تفکرات ما نتیجه ی بیشتر سونو ها خوبه