2777
2789
عنوان

فتال پل

989 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ،کسی بوده توی هفته ی هفت رفته باشه سونو و گفته باشن ضربان قلبش شنیده نمیشه اما هفته های بعدی ضربان قلبش شنبچیده شده باشه؟من خیلی استرس دارم،😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هفته هفت رفتم گفتن ساک کلا خالیه فتال پل هم نیس هفته بعد برو تکرار سونو برای سقط هفته بعد برام ص ...

آخی الهی عزیزدلممم خداروشکر خیلی برات خوشحال شدم ان شاالله منم مثه شما دلم شاد بشه ازون موقع تا حالا کارم گریه زاریه

آخی الهی عزیزدلممم خداروشکر خیلی برات خوشحال شدم ان شاالله منم مثه شما دلم شاد بشه ازون موقع تا حالا ...

من اون موقع بچه کوچیکم داشتم دوس نداشتم بمونه و خیلی خوشحال شدم که بهم گفتن قلب ندارن. الان همه وجودمه و هم بازی خواهرش . انشاالله سال بعد شما هم از شیرین کاری‌اش پست بذاری

من اون موقع بچه کوچیکم داشتم دوس نداشتم بمونه و خیلی خوشحال شدم که بهم گفتن قلب ندارن. الان همه وجود ...

آخی الهی بچه ها خیلی خوبن ،من بچه ندارم ،برای همین خیلی ناراحتم ،چند سالم هست بچه نیوردم خیلی ارزو دارم بچم سالم باشه برام دعا کنید

نگران نباش، حتما تشکیل میشه  فقط استرس نداشته باش

ممنونم عزیزم که بهم امید میدی، آخه دکتر سونو بهم گفت قاعدتا تا این هفته دیگه باید تشکیل شده باشه اما باز میل خودته دوست داری صبر کن ،خیلی ناامیدم کرد ،😔

ممنونم عزیزم که بهم امید میدی، آخه دکتر سونو بهم گفت قاعدتا تا این هفته دیگه باید تشکیل شده باشه اما ...

من به جای شماباشم دکتر سونو رو عوض میکنم

به خدا خوش بین باش🌹☺️❤️