سپینووووود مدیر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1428 عنوان فتال پل | مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 19 پست سلام بچه ها ،کسی بوده توی هفته ی هفت رفته باشه سونو و گفته باشن ضربان قلبش شنیده نمیشه اما هفته های بعدی ضربان قلبش شنبچیده شده باشه؟من خیلی استرس دارم،😔 1402/03/04 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپینووووود مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1428 من به جای شماباشم دکتر سونو رو عوض میکنم اره خودمم گفتم دفعه بعد یه جای دیگه میرم سونو ، کلا اینجا اشتباه هم زیاد میکنه،اما بازم توکل بخدا عزیزم ممنون که بهم امید دادی ،ان شاالله خدا برای همه خوب بخواد
مامانکوچولو۱ عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 37 اره خودمم گفتم دفعه بعد یه جای دیگه میرم سونو ، کلا اینجا اشتباه هم زیاد میکنه،اما بازم توکل بخدا عز ... سلام عزیزم ببخشید منم مثل شما شیش هفته و دوروز بودم رفتم گفت فتال پل هست ولی ضربان نیست میخواستم بدونم شما چند هفته رفتید و ضربان قلب تشکیل شده بود ؟
سپینووووود مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1428 سلام عزیزم ببخشید منم مثل شما شیش هفته و دوروز بودم رفتم گفت فتال پل هست ولی ضربان نیست میخواستم بدو ... سلام عزیزم ببخشید من الان پیامتو دیدم ،این پست من از پارسال بود و اون موقع جنین برای من نموند و سقط شد ،اما الان خداروشکر یه پسر دارم
مامانکوچولو۱ عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 37 سلام عزیزم ببخشید من الان پیامتو دیدم ،این پست من از پارسال بود و اون موقع جنین برای من نموند و سقط ... خداروشکر من رفتم و قلب تشکیل شده بود الان استرس ان تی منو گرفته 😁🥺کلا بارداری خیلی پر استرسه
سپینووووود مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1428 خداروشکر من رفتم و قلب تشکیل شده بود الان استرس ان تی منو گرفته 😁🥺کلا بارداری خیلی پر استرسه خوب خداروشکر ،عزبزم ان شالله که ان تی هم خوبه نگران نباش ،برخلاف تفکرات ما نتیجه ی بیشتر سونو ها خوبه