2777
2789
عنوان

سلام

82 بازدید | 8 پست

عصرتون بخیر 🌹🌹🌹

نمیدونم چرا چندروزه دلم خییلی گرفته 🤕🤕🤕

اصلا حوصله هیچی ندارم 😔😔😔

دلم میخاد تنها باشم و فقط بشینم و فکر کنم تا شاید حالم بهتر بشه 😭😭😭

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓

برو بیرون برای خودت خرید کن دلت باز شه

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

برو دوش بگیر عطر بزن خرید کن برقص دلت شاد میشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو بیرون برای خودت خرید کن دلت باز شه

نمیتونم 

دخترم کوچیکه 

کسی هم نیست که پیشش بذارم 🤕🤕🤕

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نمیتونم  دخترم کوچیکه  کسی هم نیست که پیشش بذارم 🤕🤕🤕

اونم ببر خب

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

برو دوش بگیر عطر بزن خرید کن برقص دلت شاد میشه

الان نزدیک یه ساعته فقط دراز کشیدم و هیچکاری نمیکنم 

خونمم داغووووون 🤦🤦🤦🤦

اونم ببر خب

سخته دخترم ماشاءالله شیطونه همش باید بغل کنم و اعصابم بدتر داغون میشه 

وضو بگیر نماز بخون  قرآن بخون  برو دوش بگیر آرایش کن  یا زنگ بزن ۱۶۴۰ با امام حسین ...

فعلا که نمیتونم نماز بخونم 

ولی درد و دل و حتما انجام میدم شاید سبک شم 

مرگ یکی بیشتر باعث این حالم شده هروقت یادم میافته حالم اینطوری میشه 😔😔😔😔