2777
2789
عنوان

سلام

82 بازدید | 8 پست

عصرتون بخیر 🌹🌹🌹

نمیدونم چرا چندروزه دلم خییلی گرفته 🤕🤕🤕

اصلا حوصله هیچی ندارم 😔😔😔

دلم میخاد تنها باشم و فقط بشینم و فکر کنم تا شاید حالم بهتر بشه 😭😭😭

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓

برو بیرون برای خودت خرید کن دلت باز شه

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

برو دوش بگیر عطر بزن خرید کن برقص دلت شاد میشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برو بیرون برای خودت خرید کن دلت باز شه

نمیتونم 

دخترم کوچیکه 

کسی هم نیست که پیشش بذارم 🤕🤕🤕

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نمیتونم  دخترم کوچیکه  کسی هم نیست که پیشش بذارم 🤕🤕🤕

اونم ببر خب

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

برو دوش بگیر عطر بزن خرید کن برقص دلت شاد میشه

الان نزدیک یه ساعته فقط دراز کشیدم و هیچکاری نمیکنم 

خونمم داغووووون 🤦🤦🤦🤦

اونم ببر خب

سخته دخترم ماشاءالله شیطونه همش باید بغل کنم و اعصابم بدتر داغون میشه 

وضو بگیر نماز بخون  قرآن بخون  برو دوش بگیر آرایش کن  یا زنگ بزن ۱۶۴۰ با امام حسین ...

فعلا که نمیتونم نماز بخونم 

ولی درد و دل و حتما انجام میدم شاید سبک شم 

مرگ یکی بیشتر باعث این حالم شده هروقت یادم میافته حالم اینطوری میشه 😔😔😔😔

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز