2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشمات خوشگله بینیت قد فندق ولی دوسش نداری  لبای گردالو داری  فرم صورت و پوست قشنگی داری& ...

منم بگو

بنظرم خیلی باحال و خاکی هستی

ادمای دور و اطرافت محدود هستن 

نمیزاری زیادی وارد حریم شخصیت بشن

تازه

بنظرم قدت بلنده و تپلی یا کلا درشت اندامی

چشاتم کشیدس

پوستت صافه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ظاهری،قدت بلند،چشمات گرد وکمی درشت،پوستت نسبتا سفید،موهات خرمایی،صورتت ظریفه اخلاقی خیلی خوش اخلاقی ...

اوه یس .ولی چشام گردالو نیست 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
واسه منم حس و ایناتو میگی

چشمم

بنظرم خیلی مهربونی

حقتو زیاد خوردن

قدت متوسطه

خیلی ریزه میزه ای

موهات بلنده ولی کم پشت 

لبات نازک

چشات خیلی درشت و مژه هات گندس

حسم این بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چشمم بنظرم خیلی مهربونی حقتو زیاد خوردن قدت متوسطه خیلی ریزه میزه ای موهات بلنده ولی کم پشت&nbs ...

دوتا اولی با یکی ب آخری دوروست .مورسی بوس بوس

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

اسی برو گوگل سرچ کن اپلود عکس

اونجا عکست و اپلود کن

بعد اولین لینک رو کپی کن و اینجا بزارش

خیلی کنجکاوم ببینمت

هورااااا جدی داری عروسی میکنی

عروسی ک ن فعلا نامزدم(عقد نه)

چطور مگه عجیبه؟😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....