2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بگو

ظاهری،قدت بلند،چشمات گرد وکمی درشت،پوستت نسبتا سفید،موهات خرمایی،صورتت ظریفه

اخلاقی خیلی خوش اخلاقی،با همه خاکی وخوبی، زود میبخشی

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

اووف جذابوووو لعنتی منم منتظرم کنکور تموم شه موهام این مدلی کنم سلیقت سلیقمه🥲

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
سخته اولی 😭😂  یارو اعتماد بنفسش بالا بوده آره ؟

همین شوهر عنمو میگم ک اومد بدبختم کرد داریم جدا میشیم و ...ن نداشت ولی نشون میداد داره .آره حالا ک فک میکنم داشت....

ولی جدی من برخلاف نظر همه هیچوقت خاستگار نداشتم😐

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
چشمات خوشگله بینیت قد فندق ولی دوسش نداری  لبای گردالو داری  فرم صورت و پوست قشنگی داری& ...

واییی همشو درست گفتییییی😂❤

لبای گردالو دقیقا چطوری؟نشنیدم تالا😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

اگه عکس خودته لینک بزار کنجکاوم ببینمت

واسه منم حس و ایناتو میگی

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
مرد پشمالوووو

نه توروخداا اصن یکی از دلایلی که انتخابش کردم بخاطر کم مو بودنشه🥲😂

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
لعنت به کنکور  قلبم برات❤️

فدات

ماشالله چه طولانی منم فکر میکنم شما در استانه ازدواج باشی دوست و رفیق هم خیلی زیاد داری قدت متوسط ...

😂😂

همه رو درست گفتی😍

بجز موپسرونه

موهام بلنده😂❤