2777
2789
عنوان

شوهر فحاش

277 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، شوهر من مردی عصبی هستش که یه ساعت خوبه یه ساعت دیگه بد، که اونم همیشه خدا بخاطر غذاست. من ماه آخر بارداری هستم و هفته بعد میرم واسه زایمان، غذام امروز شور شد و‌ اونم فحش خیلی بد داد که گفت به غذا دادم ، آخه مگه من خرم ؟؟؟ یا احمق؟؟؟؟

ولی من گریم گرفت و گفت چرا گریه می‌کنی گفتم خوشت میاد من این فحش و بهت بدم که این دفعه به کل خانوادم فحش های بد بد داد و فقط داد میزد ..‌. شوهر من با این که تحصیل کردست اما در واقع خیلی خانواده بی فرهنگ و بی آبرویی داره...

بنظرتون باهاش چه رفتاری داشته باشم؟

حالا میخواست برام فردا در دامان طبیعت تولد بگیره ، مرتیکه عوضی 😑 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شخصیت اون اینجوریه هرکاریم کنی تغیر نمیکنه .این چیزارو باید قبل ازدواج درست کرد ن موقع حاملگی 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

یه بار شوهر من وسط دعوا بهم گفت بیشور اوتقدررر بهم ریختم هر چی بهش میگفتم چرا بهم گفتی بیشور؟؟؟ها؟ چرا؟ میگفت با تو نبودم😂😂حالا شمام میگی شوهرت گفته با غذا بودم😂از دست اینا 🤐

💕🧚‍♀️                                               

به کل خانواده ات فحش داده بعد میخواد ببره دامان طبیعت؟ انقدر مطمئنه زود یادت میره و مشکلی نیست؟ الان که بارداری میتونی ناز کنی راحت کوتاه بیای بعد زایمان که دیگه همش باید فحش بدتری بشنوی ادم های بددهن دست بزن هم دارن وای به حال بچه ات اگه خانواده ات ازت حمایت میکنن به نظرم نیاز داره یه گوشمالی بخوره

عزیزم شخصیت اون اینجوریه هرکاریم کنی تغیر نمیکنه .این چیزارو باید قبل ازدواج درست کرد ن موقع حاملگی& ...

متاسفانه اون موقع بین همه همکاران آدم موجهی بنظر میومد

متاسفانه اون موقع بین همه همکاران آدم موجهی بنظر میومد

عزیزم خب نباید چشپ بسته از رو ظاهر انتخاب کرد . الانم واقعن راهی ندارین نمیدونم خدا بهتون صبر بد . و اینکه واقعن ی سریا زبون نفهمن شما هرکاریم کنی بازم حرکتشونو میزنن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
عزیزم خب نباید چشپ بسته از رو ظاهر انتخاب کرد . الانم واقعن راهی ندارین نمیدونم خدا بهتون صبر بد . و ...

قلب مهربونی داره، مثلاً نون و مرغ خانواده مو وقتی همه جا صفی بود می‌گرفت یا کادو در هر مناسبتی اما سر غذا همیشه آدم دیگست 

قلب مهربونی داره، مثلاً نون و مرغ خانواده مو وقتی همه جا صفی بود می‌گرفت یا کادو در هر مناسبتی اما س ...

اگ فقط سر غذا اینجوریه تحمل کن .چون هرکاری کنی بازم همینه

اگ فقط سر غذا اینجوریه تحمل کن .چون هرکاری کنی بازم همینه

زورم میاد به خانوادم فحش بده، البته دهم درصدی مقصر هستم اما آخرش گفتم گوه تو جد و آباد کسی که واسم تولد بگیره

کاش از این شوهر بچه نمیاوردی, شعورو شهصیت به تحصیلات نیست, 

۳۳ سالمه، بخاطر خودم بچه آوردم نه اون ...سعی هم خواهم کرد که خوشحال زندگی کنه از طرفیم شوهرم رابطش با بچه ها فوق العادست