2777
2789
عنوان

اولین قرار...

602 بازدید | 32 پست

از اولین قرار هاتون بگین.اولین جمله ای که بهتون گفت

به نظرم اولین ها هیچ وقت فراموش نمیشن

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین قرار نبود ولی اولین بار تو ماشینش رفتم اونجا حرف زدیم 🙂اولین حرفش خوبی؟ بود /:🙂 عاشقونه هم حرف نزد 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

بعد خاستگاری حرف میزدیم گفت توروخدا بریم بیرون دستاتو بگیرم نامحرمیم میچسبه 🥴😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
قرار نبود اومد خواستگاریم گف خوشبختت میکنم اما الان یکی دیگه رو خوشبخت کرده🙂

مردا همینن مال منم پر از ادعا بود 🤣 آخرش زد زیرش رفت 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
قرار نبود اومد خواستگاریم گف خوشبختت میکنم اما الان یکی دیگه رو خوشبخت کرده🙂

فدای سرت

به من هم همین گفت

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
من اونو ولش کردم اما اونم سر چهار ماه ازدواج کرد الانم بچه دومش توراهه بدجور عاشقش بودم 

شما الان ازدواج کردین

@سـتـاره__شــمـالی     به درخواست خودشون تاپیک آخرشو گزارش بزنید گزارش زدید لایک کنید تشک ...

ممنون میشم گزارش بزنید 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

موتورش تو راه اومدن سر قرار خراب شد تا اومد نیم ساعت طول کشید منم منتظر بودم داشت گریم میگرف که چرا بدقولی کرده بهش پیام دادم گفتم نمیای من میرم خدافظ یهو دیدم یکی با سرو صورت سیاه پر روغن جلوم ظاهر شد کلی عذر خواهی کرد تو قیافش نگرانی موج میزد هیچ وقت اون لحظه فراموش نمیکنم شبیه حاجی فیروز شده بود رو گونه های منم با دستا سیاهش دوتا خط کشید شبیه سرخ پوستا همینجوری تو پارک قدم میزدیم همه چپ چپ نگا میکردن👀😂