2777
2789
عنوان

اولین قرار...

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موتورش تو راه اومدن سر قرار خراب شد تا اومد نیم ساعت طول کشید منم منتظر بودم داشت گریم میگرف که چرا ...

وای چه باحال.الان هم هنوز باهم هستین

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
بعد خاستگاری حرف میزدیم گفت توروخدا بریم بیرون دستاتو بگیرم نامحرمیم میچسبه 🥴😂

این عالی بود😂😂

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

وای چه باحال.الان هم هنوز باهم هستین

بله دو سال و دو ماه شده البته یه سری مشکلات پیش اومد که یه ساله همو ندیدیم ولی دورا دور پشت گوشی در ارتباطیم و انشاالله تابستون مشکل حل میشه خیلی دعا کنین برامون لطفا🥺

بله دو سال و دو ماه شده البته یه سری مشکلات پیش اومد که یه ساله همو ندیدیم ولی دورا دور پشت گوشی در ...

ان شالله همه چی درست میشه🤲

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

اولین قرار فقط باهم دعوا میکردیم من ول میکردم میرفتم میومد دنبالم😑🤣🤣🤣یادمه هم بهم‌گفت خیلی خوشگلی منم بش گفتم بهم زل نزن😐😂😂چقد سم بودممم

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
تو افتاب چشام عسلیه روشنه بم گفت نکبت چشات رنگیه یبار دیگه عاشقت شدم:) الانم شوهرمه😍 

جان😍

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

اولین قرار نبود ما سنتی اشنا شدیم بعد عقد کردیم راهمون دور بود من با بابام رفتم یه شهر دیگه اونم اومد اونجا با بابا روبوسی کرد منم فقط رومو برگردونم بابام رفت اونطرف یه نیشگون ازم گرفت گفت فقط نگام کن نامرد فرار کردم 🤣🤣

❤ حکم هرچه باشد تو لازمی ❤