2789
عنوان

۴ساله

148 بازدید | 13 پست

۴ساله ک شوهرم بعد یکسال زندگی ک مدام اذیتم کرد دید هرکار میکنه  خونه رو ترک نمیکنم خودش قهر کرد رفت 

الانم دادگاه داریم محکوم ب نفقه و مهریه شده حالا بعد ۴سال الانک حکم جلب دارم مامانشو انداخته جلو ک رضایت بدم ببخشم منم نبخشیدم 

حتی پارسال گفت مامانم نفرینت میکنه 

جالبه اون ظلم کرد هم خودش هم خانوادش حتی همین مامان ب ظاهر مظلومش 

بعد ۶ماه رفته بودیم دوروز عید خونشون رفته رخت چرکهارو ریخته تو سینک ظرفشویی و ادا ک تو بشور منم خودم زدم ب اون راه رفتم تو اتاق 

بعد خواهر شوهر مجرد ۴۵سالم لم داده حلو تلویزیون بگه اون بشوره ک دختر همون خونست 

خانم دست ب سیاه و سفید نمیزنه زورشون ب عروس اونم از راه دور رسیده 

خداروشکر دارم جدا میشم 

امروز مامانش از دهنش پریده ب مامانم گفته ک فلانی(شوهرم)میگفت قراره من خونمو بفروشم(ی خونه اپارتمانی ارثیه دارم)بدم شوهرم شهر اونا دوطبقه بخره ی طبقش من یکی مال اونا 

جالبه چقد پررو 

دقیق برنامه هم ریخته بودن 

امروز دادگاه مهری بود حتی قاضی آقا دلش ب حالم سوخت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو با مامان و خواهرت بشینین باهم به درگاهوخدا نفرین کنین ؛ اون خدای بالاسرته که عادل و آگاهه.

نفرین ناحق میوفته گردن خودشون ؛ احمقا اینهمه بلا سرت اوردن دو قورت و نیم شونم باقیه

بگو با مامان و خواهرت بشینین باهم به درگاهوخدا نفرین کنین ؛ اون خدای بالاسرته که عادل و آگاهه. ن ...

آره همیشه وقتی دلم خ میگیره میگم خداروشکر ک خدا عادله خودش دید نیت من زندگی کردن بود ولی شوهرم ن همش بهانه گیری قهر فحش و متلک 

فقط واس خواب میومد خونه 

خدا ک همچی رو میدونه واگذارشون کردم ب خدا

حق باشماست خداکمکت کنه

سلامت باشی گلم 

خداروشکر خودش داره طلاق میده چون ۴سال صبر،کردم درس خوندم محلش ندادم زورش اومده نفقه بده واس تمکین هم خونه مناسب تهیه نکرده تمکین رد شده دیگ خودش طلاق داد حکم دیوانعالی هفته پیش اومد الانم مهریه قسطی کردن احتمالا تا یکماه دیگ میره محضر طلاق میده 

ولی منو بازیچه خودش کرد منک حلالش نمیکنم اگ از اول قصد زندگی داشت بعدا ب مشکل میخوردیم فرق داشت ولی این از۳۶ساعت بعد عقد شروع کرد ب فحش و یک هفته بعد عقدم تهدیدم کرد ب طلاق 

سال ۹۸ هم تا تو گوگل زدن رییسی زندان مهریه رو برداشته من داشتم ظرفهای نهار میشستم یهو شوهرم کفت زندان  مهریه رو برداشتن من دیگ میرم 

رفت بعد دوماهم زنگید کفت ن طلاق میدم ن زندگی همینجور بمون تا پیر بشی(باج میخواست علنی اسم آپارتمانم اورده بودن)

خدا بهم صبر داد ۴سال تحمل کنم تا خودش خسته شد طلاق داره میده 🥲💔

[QUOTE=292564685]سلامت باشی گلم  خداروشکر خودش داره طلاق میده چون ۴سال صبر،کردم درس خوندم محلش ...

خداکنه خودم دلم ازدواج و بچه میخاد ولی مامانم قبلا گیرداد زودتر ازدواج کن خودشم شوهرم رو اوکی داد ک همین خوبه 

الان باز گیر داده حق نداری ازدواج کنی دیگ 

دل من مهم نیست همش بهم زور میگ