2777
2789
عنوان

درود نیشابور

835 بازدید | 17 پست

از طرف اداره شوهرمو بردن درود نیشابور 

چجور جاییه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفریحی دیگه

کوهنورد ها میرن ؟ اداره دولتی ان میگه مدیرمون بردتمون.تا مشهد چقدر راهه اوضاعش چجور۶ چرا نگفتن خانواده هم بیان مک اونجا زن نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ی جای تفریحی و سر سبز ک ابشار و اینا داره

میگه مدیرشون گفته بیان مگ اونجا زن نیست چرا خانداده ها و نگفتن ببرن من یکم مشکوکم ..اونجا چجوره ؟ میشه مشروب بخوری برقصی؟

نیشابور نیستم ولی یکساعت با اونجا فاصله دارم تا جایی ک میدونم و شنیدم جای خوب و باحالیه

گفتن مجردی میبرن چرا نزاشتن خانوماشونم بیان مگ اونجا زن نیسا؟ 

کوهنورد ها میرن ؟ اداره دولتی ان میگه مدیرمون بردتمون.تا مشهد چقدر راهه اوضاعش چجور۶ چرا نگفتن خانوا ...

چرا همه میتونن برن تا مشهد حدودا یک ساعت راهه

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
چرا همه میتونن برن تا مشهد حدودا یک ساعت راهه

😐نگران شدم نکنه با همکار خانومش دارن اونجا میزنن میرقصن ؟ میشه اونجا اینکارو کرد

گفتن مجردی میبرن چرا نزاشتن خانوماشونم بیان مگ اونجا زن نیسا؟ 

شاید بودجه اندازه مجردی داشتن خخخخ

نمیدونم والا ماهم با همکارامون میریم بیرون مجردی میان همگی حتی رئیس اداره

در انتظار تو چشمم سپید 
اره دیگه اونجا طبیعته ازادی😂

واقعا؟ بیاد خونه میکشمش

شاید بودجه اندازه مجردی داشتن خخخخ نمیدونم والا ماهم با همکارامون میریم بیرون مجردی میان همگی حتی ر ...

شوهرم اداره برقه دولتیه .میشه زن مرد تو اون جا باهم برقصن اتقدر بازه محیطش؟

شوهرم اداره برقه دولتیه .میشه زن مرد تو اون جا باهم برقصن اتقدر بازه محیطش؟

حالا چرا برقصن؟من فقط نیشابور رفتم درود نرفتم اما دیگه اینطوریام نیست اینطور جاها محیطش بسته ست منظورم اینه آزادی مثل شهرای بزرگو نداره خیالتون راحت

در انتظار تو چشمم سپید 
حالا چرا برقصن؟من فقط نیشابور رفتم درود نرفتم اما دیگه اینطوریام نیست اینطور جاها محیطش بسته ست منظو ...

مرسب