وقتی هنوز نمیتونید تعادل ایجاد کنید یا کلا خانواده تو به خاطر همسر ترک میکنی یا به خاطر خانواده ات همسرت و اذیت میکنی در حق همسرت کم لطفی میکنی اذییتش میکنی لطفاً لطفاً فقط به خاطر این که متاهل بشین و تشکیل خانواده بدین بدون اینکه بتونید مدیریت کنید زندگی تون رو یکی دیگر و بد بخت نکنید 🚫 اون خانمی که خونه پدرش با هزار ناز و نعمت بزرگ شده هزارتا آرزو داره به این امید باهات ازدواج میکنه که خوشبختش کنی پناهش باشی رفیق زندگیش باشی تکیه گاه باشی براش نه اینکه عذابش بدی دلش و بشکنی شب و روزش غصه بشه غم بشه بگه الهی لال میشدم و بله نمیگفتم بهش...نه خانواده تو ول کن نه همسرت و عذاب بده... آهای آقایی که خون به دل همسرت میکنی جلوی بچه ها کتکش میزنی غرورش و میشکنی فکر نکن خیلی زور داری گهی پشت به زین و گهی زین به پشت یه روز نوبت زنت میرسه که اینقدر اذییتش کردی جبران کنه برات وقتی حال مادر بچه هاتو خراب کنی اون مادر دیگه مادری نمیتونه اعصابش بهم میریزه با بچه ها بد اخلاق میشه امیدش و آرزوهاش از بین میرن نکنید ازدواج وقتی بلد نیستی زندگی کردن با یک خانم رو وقتی احترام گذاشتن بلد نیستی وقتی حد تعادل نمیتونی ایجاد کنید نکنید ازدواج 🚫🚫🚫🚫 بقیه اش رو شما بگین چیزی جا گذاشتم ؟
عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
اره ولی خانم ها اول اینو مد نظر بگیرن خونه شوهر قصر نیست قرار نیست به همه ی آرزوهاتون اونجا برسین و زندگی سخته باید با شوهرتون زندگی رو دوتایی بسازید نه این توقع داشته باشید مردتون یک تنه همه فن حریف باشه حمایتش کنید
همه حرفات درسته اول به بلوغ فکری برسیم بعد تشکیل خانواده بدیم چه خانم چه آقا
مرسی گلم.. یکی از خواهرام طلاق گرفت شوهرش اینقدر التماس کرد برگشت خون به دلش کرده جلوی بچه ها کتکش میزنه ناراحتش میکنه چی بگم همش طرف خانواده اش هست به خواهرم گفته خودت و بچه هاتو دور سر خانواده ام میگردونم و صدقه میکنم
عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
دنبال زیر بغل مار میگردین چرا ایشون یه جنبه ی آسيب زننده به خانواده رو گفتن که وقتی این اتفاقا بیوفته طبیعتا دو طرفم درگیر میشن 😑
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
دخترای عزیز تا وقتیکه مسئولیت پذیرفتن خانواده ی همسر رو ندارید ازدواج نکنید به هرحال ازدواج کردن یعنی وارد ی خانواده ی جدید شدن سخته و ممکنه اونی که تو تصوراتت داشتی نباشه
کلی بالا و پایین داره زندگی و باید خودتو اماده کنب.ازدواج تو بشقاب هم غذاخوردن نیست ازدواج مسافرت و دور همی نیس ازدواج سختیهای خودشو بی پولیاشو اعصاب خوردیاشو داره
همین حرفات عزیزم زندگی هرکس به خودش مربوطه شما چرا داری اقایونو میگی ازدواج نکنید اگه الان یه ...
حرف بسیار به جائیه اتفاقا بخونن متوجه بشت که این رفتارای سم چجوری یه خانواده رو نابود میکنه قبل ازدواج آمادگی و شناخت داشته باشن
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*