2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همیشه اینجوری نیس ولی بعضی وقتا دیدم

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

من به نظرم اینکه ی نفر احساس کنه جواب کار های بدشو دیده اتفاقا نشون میده ادم پاکی بوده که متوجه بدی هاش شده وگرنه هزار تا اتفاق بد برای ادمی که هیچ بدی نکرده میفته و کسی نمیبینه همین که ادم باشه میگن جواب کار هاشو دیده . دنیا ناعادلانه تر از این حرفاست

میشه تعریف کني

یکی از کاربرا دوستیمون بهم خورده بود

و با یه کاربری دیگه که نمی‌شناختمش مدام اذیتم می‌کرد حتی از حال رفتم..

بعد از این ظاهرا همش براش اتفاقات بدتر رقم می‌خورد و هی تعلیق میشد و..

کلا کارما یچیزیه که به آدم می‌فهمونه کار اشتباهش چی بوده و نباید دیگه تکرار کنه

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
بله دقیقا همون حرفی که بهم زد دلم شکست همون برای خودش اتفاق افتاد اشکش در اورد.ولی باز ادم نمیشن بس ...

شدیدا نید یه کیدامر که باهاش ۲۴/۷ بحرفم>>>

وای می‌فهمم قشنگ،اینو تو مدرسه و اینجا تجربه کردم

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
شدیدا نید یه کیدامر که باهاش ۲۴/۷ بحرفم>>> وای می‌فهمم قشنگ،اینو تو مدرسه و اینجا تجربه کر ...

عزیزم بخوایی بحرفی من با دنیایی کره ای که توش غرق شدم کلت میخورم ها🤦‍♀️🤣🤗

❤️‍🩹 I`m ok