2777
2789
عنوان

اسید معده

155 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

از فروردین ماه معده درد داشتم که احساس سنگینی و پری،سوزش و اروغ و ترش شدن طعم دهان همراه با بزاق زیاد داشتم بعد رفتم دکتر گفت اسید معده ات بالاس قرصای امپرازول،لانزو و یه شربت داد تقریبا ۲۵روز ایناس دارم مصرف میکنم همراه با رعایت کردن رژیم غذایی 

اما دو روزه که بازم دهنم ترش میشه و معده ام سنگینی میکنه

به نظرتون علتش چیه؟؟یکمم ناپرهیزی داشتم البته و اینکه میگم شاید معده ام به قرصا عادت کرد؟؟

احسن خودت دلیلشو فهمیدی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده بعد دوماه میره رو ب بهبود  این وسط ناپرهیزی کنی برمیگرده  تازه بعدش هم باید تا کلی ...

حجم نسخه و دارو ها برا یه ماهه

بعد اینکه متوجه نبودم گردو اسیدو زیاد میکنه گردو خوردم بعدا متوجه شدم

😂😂😂😂

🤣🤣🤣والا چی بگم‌

اسید معده منم جوری بود که خفه میشدم 

اما امپرازول ۴۰ هر صبح ناشتا خوردم 

موقع خواب دوتا بالش زیر سرم بود 

چیزایی که ویتامین c داشت نمیخوردم 

غذاهام با حجم کم میخوردم 

خلاصه الان بهترم ❤️🧿

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
🤣🤣🤣والا چی بگم‌ اسید معده منم جوری بود که خفه میشدم  اما امپرازول ۴۰ هر صبح ناشتا خوردم&nb ...

منم امپرازول میخورم صبح ها ناشتا،بالشمو نتونستم دوتا بزارم بعد اینکه خوب رعایت کردم انصافا ولی این هفته یکم ناپرهیزی شد گردو خوردم نمیدونستم اسیدو بدتر میکنه الوچه سبز هم همینطور 

الان موندم میگم نکنه قرصا دیگه اثر نمیکنه عادت کرد معده

یا شاید هلیکوباکتریه

🤣🤣🤣والا چی بگم‌ اسید معده منم جوری بود که خفه میشدم  اما امپرازول ۴۰ هر صبح ناشتا خوردم&nb ...

اینم بگم اسید اصلا نمیاد دهنم ، اما طعم دهنم ترشه یه جوریه یه چیز دیگه ای هم هس اینه که معدم سنگینه چطور بگم انگار وزنه گذاشتن رو معده ام

منم امپرازول میخورم صبح ها ناشتا،بالشمو نتونستم دوتا بزارم بعد اینکه خوب رعایت کردم انصافا ولی این ه ...

نه قرصتو بخور خوب میشی 

اسید معده ضرر واسه گلو 

رعایت کن تا کاملا خوب بشی ⚘️

اینم بگم اسید اصلا نمیاد دهنم ، اما طعم دهنم ترشه یه جوریه یه چیز دیگه ای هم هس اینه که معدم سنگینه ...

شاید ورم کرده 

وقتی شکمتو فشار میدی طرف معده ات اگه درد داشت معده ات ورم کرده 

منم اسیدم تو دهنم نمیومد فقط خیلی اذیت شدم احساس خفگی 

حجم نسخه و دارو ها برا یه ماهه بعد اینکه متوجه نبودم گردو اسیدو زیاد میکنه گردو خوردم بعدا متوجه شد ...

احتمالا داروها تمدید میشه 

با توجه ب میزان بهبودی دارو دکتر کم و زیاد میکنه 

در مورد خوراکی ها خودتون باید کشف کنید ب چی واکنش میدید 

مثلا من عرق نعنا و دارچین هنوز برام سم هست 

فعلا امضا ندارم
چرا ورم‌میکنه؟چیکار میشه کرد؟؟

دیواره چیست؟

گاستریت می‌تواند در اثر تحریک ناشی از مصرف زیاد الکل، بیماری‌هایی با استفراغ مزمن، استرس و عصبی شدن، مصرف برخی از داروها مانند آسپرین، ایبوپروفن، ناپروکسن یا سایر داروهای ضدالتهابی و غیره ایجاد شود. گاهی نیز دلیل ایجاد گاستریت وجود یک عفونت باکتریایی با هلیکوباکترپیلوری است.

احتمالا داروها تمدید میشه  با توجه ب میزان بهبودی دارو دکتر کم و زیاد میکنه  در مورد خور ...

فعلا از قرصا مونده تموم نشدن اینکه برگشت دردا ذهنمو‌درگیر کرد

فعلا به نظرم به خاطر گردو هس