2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میگه ۶۰ درصد کلم ها قرمز بودن و ۵۰ درصد همون کلم ها بزرگ، خب فرض کن ۱۰ تا مداد داری ۶ تاش آبیه و بعد میگه ۵ تاش خوشگله خب اینجا حداقل یک مداد داری که هم آبیه هم خوشگله(می‌دونم مثالم خیلی مسخرست)  یعنی هرکاری کنی تو ۱۰ درصد کلم هات هم قرمزه هم بزرگ، اگه متوجه نشدی یه جور دیگه توضیح بدمش

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
ببین میگه ۶۰ درصد کلم ها قرمز بودن و ۵۰ درصد همون کلم ها بزرگ، خب فرض کن ۱۰ تا مداد داری ۶ تاش آبیه ...

فهميدم عزيزم. فقط گزينه ج رو نميفهمم چطور درسته

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
فهميدم عزيزم. فقط گزينه ج رو نميفهمم چطور درسته

چون با قطعیت گفته که نیست، اگه می‌گفت ممکنه نباشه درست بود ولی اینجا احتمالش هست

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»