2777
2789
عنوان

شوهرم احمق ترین ادمیه که دیدم

841 بازدید | 61 پست

بی عقل ترین گیج ترین کودن ترین ادمیه که تا به این سنم دیدم ولی اگه من به فکرش باشم واسش ناراحت بشم از اونم کودن ترم و احمق ترین من میشم🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینطوری میگی😅😅

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
چرا عزیزم مگه چیکار می کنه این جوری میگی

میگه عاشق ی زن متاهل شدم اونم از شهر دیگه البته اصلیتشون واسه شهر ما هس میان و میرن به خونمم اورده بود رابطه جنسی داشتن

چرا به مرد زندگیتون اینجورنسبت های بد رو میدید اصلا فکرکردید طرف مقابلتون اگه راجبه شمااینجوری فکرک ...

الان این پایین نوشتم بخون علاوه بر اون سیاست های احمقانه مادر شیطانشو باور میکرد خیلی کودنه

احمق نیست عوضیه

رفته کلی پست عشق واقعی رو لایک میکنه بهش میفرسته عشق از راه دور و اینا لعنتی من ۴ سال باهاش بودم خیلی فدا کاری کردم به کمک من وضع مالیش خوب شد مهربون خوب بودم بعد الان عشق واقعیشو پیدا کرده هم اون زنه هم این همو میخوان