2777
2789
عنوان

شوهرم احمق ترین ادمیه که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عقلشم کمه عقل داشت اینکارو نمیکرد ۴ سال ازدواج کردیم با همه چی ساختم اخرش با تو از اول سرد بودم ح ...

نه کم نیست قبول کن  کثافته دو رو هست 

میدونم خیلی ناراحتی ولی مهریه اتو بگیر شک دارم شوهرت از زندگی با زنه خیر ببینه 

ساده نباش یه عوضیه شوهرت زیادی بهش اعتماد کردی

یعنی یه مرد چقدر میتونه وقیح باشه عزیزم اون نسبت هااصلا برازنده همچین ادمی نیست ببخشیدا اون دیگه لا ...

اون دوتا کم عقلو ببین بعد زندگی متاهلی کسی که با بدیاش بودو ول کرده رفته با زن ی مرد دیگه میگه عاشق شدم اصلا عقلو ببین 

نه کم نیست قبول کن  کثافته دو رو هست  میدونم خیلی ناراحتی ولی مهریه اتو بگیر شک دارم شوهر ...

اره اینطوره ولی من زیادی خوب بودم اگه عقل داشت اینکارو نمیکرد هرجور بدی بهم کرد بعد به اون زن میگه من بهش بدی کردم با اون خوب رفتار میکنه اونم گولش زده فک میکنه چه ادم خوبیه

نه 

بهتر

اینکار راهی جز طلاق نداره

من خودم یکی از مخالفهای سرسخت طلاق هستم ولی این شرایط خیلی فرق میکنه

میدونی که اگه بتونی با مامور جفتشون رو یه جا گیربندازی کارشون میشه زنا و حکمشونم سنگساره

من جاتو بودم منتظرمیشدم تاجفتشون روباهم گیربندازم تا یه درس حسابی بدم بهجفتشون

یا همسر زنه رو پیدامیکردم بهش میگفتم

اره اینطوره ولی من زیادی خوب بودم اگه عقل داشت اینکارو نمیکرد هرجور بدی بهم کرد بعد به اون زن میگه م ...

نه عزیزم ذات اینجور مردها خرابه بهترین زن دنیا هم باشی همینن اصلا کل دنیا رو بریز پاش باز میره سراغ یه ادم دیگه فقط با اینجور ادم نمون مفت نمیارزه عوضیه خاک تو سر اون زنه اونم لنگه ی شوهرته در و تخته همو پیدا کردن شوهر اون میدونه ؟