2777
2789
عنوان

کسی بچش پیش دبستانی فرستاده؟

72 بازدید | 9 پست

بچم ۴سال و ۹ماهش میشه، پیش دبستانی ۱ میشه مهرماه. بنظرتون پیش دبستاتی ۱ بفرستمش؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه پیش ۱ میشه بفرستین بهتره 

بطرت زمستونا سرد نیست؟ سرمانمیخوره اونجا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بفرستی خوبه. هم سرگرم میشه هم یه چیزهایی یاد میگیره. ولی اجبارنیست. پیش ۲ حتمابفرست سال بعد

ب نطرت تو سرما بفرستمش ظلم نیست؟

همش مریض میشه پدرت در میاد  چهار تا نقاشی و معنی بزرگ و کوچیک و کوتاه و بلند  رنگ آمیزی ...

عزبز اینا تو خونه هم همش مریضن ی بچه دبستانی دارم اون همش ویروس میلره. حللا ب نظرت بفرستمش کوچیکه رو پیش ۱؟

عزبز اینا تو خونه هم همش مریضن ی بچه دبستانی دارم اون همش ویروس میلره. حللا ب نظرت بفرستمش کوچیکه رو ...

ای امان از مدرسه 

آره اگر جای خوب و  دلسوز دیدی بفرست مهارت اجتماعیشونم میره بالا 

ب نطرت تو سرما بفرستمش ظلم نیست؟

سرما که اگرپیاده برین وبیاین اره گناه داره.باماشین یا سرویس بهتره.اونجاهم روزهای سرد نمیبرنشون توی حیاط..سرماخوردگی  هم که صد درصد  از دوستاش میگیره. پسرمنم وقتی رفت مهد هرماه سرما میخورد. به دکتر گفتم ازوقتی میره مهد همش مریضه  گفت اشکال نداره سالهای بعد که رفت مدرسه بدنش مقاومتر میشه. واقعا همینجوری بود

پارسا پسرمامان😍