2777
2789

همش تو خونه تا دخترم سر صدا میکنه 

شیطونی میکنه میگم بشین

دوست دارم بخوابم.. دوست دارم استراحت کنم

اما همش باید بپزم بشورم بسابم

دلم میخواد کباب جوجه کباب و اجیل و اینا شوهرم بخره بیاره خونه.. یکم استراحت کنم.. 

شاغل ام هستم. شبا تا صبح بیدار میمونم و کار میکنم.. واقعا احتیاج به استراحت و رسیدگی دارم

درمونده ام.. به مامانم که یه کوچه فاصله داره باهام 

میگم کاش بیای برام غذا بپذی.. میگه منم کار خونه دارم..

از اول حاملگیمم دلم کوفته و دلمه میخواد و اش جو

هر بار که میگم به مامانم.. میگه وقت ندارم

احساس میکنم.. کسی منو دوست نداره. و من براش مهم نیستم. 

اونوقت همه میگن.. چرا بخودت نمیرسی.. بچت تپل نمیشه هاااااا

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11033709/میشه-پست-اخرمو-گذارش-بزنید خواهش میکنم گزارش بز ...

واقعا که 

عزیزم کاشکی خونه من بودی واست درست میکردم 😥

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
عزیزم کاشکی خونه من بودی واست درست میکردم 😥

فقط همیشه اینو میگم که خدا آدمو محتاج کسی نکنه.. قبل حاملگیم هر غذای خوشمزه ای درست میکردم از فست فود تا خونگی مثل همین دلمه و کوفته هر بار برا مادرم میبردم. 

بخدا ادم دلش میگیره 🥺

ولی خوبه که کارای خونه رو میکنی افسردگی نمیگیری اینجوری وسرگرم میشی

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد