ثودک مدیر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 عنوان دوست من | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 46 پست @نیوگارا دیوونه ای؟؟؟؟پس خدا اون بالا چیکاره ست؟زندگی سخته برای خودت سخت ترش نکنباشه؟یه روزی درست میشهدرستم نشه تموم که میشهباشه؟؟؟ صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤 1402/03/04 | 02:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 دیگه مشکلت همینه تا طرز فکرتم درست نکنی همینه برو یه بچه از پروشگاه بیار تا خوشبخت بشی راستی سر را ... من دوست دارم بچه خودمو داشته باشماگه بد میگذره خودت چرا طلاق نمیگیری؟ 😏 💍♥ i said yes
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 دیگه مشکلت همینه تا طرز فکرتم درست نکنی همینه برو یه بچه از پروشگاه بیار تا خوشبخت بشی راستی سر را ... تو از کجا میدونی من سالمممنم مشکلات خودمو دارممریضی های خودمو دارم 💍♥ i said yes
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 من دوست دارم بچه خودمو داشته باشم اگه بد میگذره خودت چرا طلاق نمیگیری؟ 😏 واقعا دیوونه ایآخه چه سوالیه میپرسی چه ربطی به صحبت های من داشت صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 تو از کجا میدونی من سالمم منم مشکلات خودمو دارم مریضی های خودمو دارم آره میدونم ولی مریضی داریم تا مریضی😞 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 واقعا دیوونه ای آخه چه سوالیه میپرسی چه ربطی به صحبت های من داشت اگه زندگی متاهلی بدهخودت طلاق میگرفتیپس الان زندگیت خوب بوده که دوام اوردی 💍♥ i said yes
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 اگه زندگی متاهلی بده خودت طلاق میگرفتی پس الان زندگیت خوب بوده که دوام اوردی مگه من گفتم زندگی متاهلی بدهتو هر مرحله ای از زندگی باشی زندگی سخته فقط شکلش عوض میشه صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 مگه من گفتم زندگی متاهلی بده تو هر مرحله ای از زندگی باشی زندگی سخته فقط شکلش عوض میشه اره دیگه هی میگی مگه هرکی شوهر بچه داره خوشبختهمنم میگم اره خوشبخته بدبخت بود طلاق میگرفت پس خوبه که سر زندگیشونن 💍♥ i said yes
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 اره دیگه هی میگی مگه هرکی شوهر بچه داره خوشبخته منم میگم اره خوشبخته بدبخت بود طلاق میگرفت&n ... ای وای🤕امشب ناراحتی بهتره من دیگه ادامه ندم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 ای وای🤕 امشب ناراحتی بهتره من دیگه ادامه ندم بله ناراحتم تو ام در اون حد نیستی که منو نصیحت کنیچون نه جای من سختی کشیدیو نه زندگی کردی و نه تحقیر شدیمن سنم از نصیحت شنیدن گذشتهزندگی من خوب نیستاگه خوب بود ازش لذت میبردم و الا مرض ندارم ک الکی غصه بخورم 💍♥ i said yes
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 بله ناراحتم تو ام در اون حد نیستی که منو نصیحت کنی چون نه جای من سختی کشیدی و نه زندگی کردی ... ولی من نخواستم نصیحتت کنمخواستم کمکت کنم حالت بهتر بشهببخشید که نتوستم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 ولی من نخواستم نصیحتت کنم خواستم کمکت کنم حالت بهتر بشه ببخشید که نتوستم تو مگه خدایی؟ فقط خدا میتونی برام کاری کنه که اونم نمیکنه 💍♥ i said yes
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 تو مگه خدایی؟ فقط خدا میتونی برام کاری کنه که اونم نمیکنه گفتم که یه روز از جایی که فکرشم نمیکنی کمکت میکنهبهت قول میدم🤗 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 گفتم که یه روز از جایی که فکرشم نمیکنی کمکت میکنه بهت قول میدم🤗 کدوم روز؟ تا اون روز بیاد من صدتا کفن پوسوندماز دست حرف های این و اون 💍♥ i said yes
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39847 کدوم روز؟ تا اون روز بیاد من صدتا کفن پوسوندم از دست حرف های این و اون میاد میرسهبه زودی به زودی زود صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86651 میاد میرسه به زودی به زودی زود فرصت زیاد بودسه سالشو فقط تو این سایتماین همه زجه زدم چیشد؟ فکر کنم به اندازه کافی صبر کردمدیگه هرچی میخواست بشه تو این سه سال شده بود 💍♥ i said yes