2777
2789
عنوان

زن داداشم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 73 پست
من به عنوان مادر دو پسر قطعا دختری اینقدر وقیح باشه خودم جرش میدم 😂

مامانم میگه دختری که اینجوریه محلش ندم بهتره

اینم بگم دختره زنه قبل عقد به واتس اپ مامانم پیام میده بیا ببینمت عروسی خوشحال میشم و دوستتون دارم و این حرفا 

من میخوام بیام با نوه تون یعنی پسر من بازی کنم خونه شما

مامانم بخاطر اونا خطش رو عوض کرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی سعی کن سر نزنی و چیزی نگی اینا دو روز دیگه اگه دعوایی بشه میگن تو کردی اگه آشتی هم بکنن تورو بده داستان میکنن. وقتی شما برای داداشتون مهم نبودین سعی کن توهم مثل اونشی ،از یک طرف ناراحتی های زندگی خودت از اون طرف اشتباهی که این دو خودشون انتخاب کردن پیرت میکنه

اسی سعی کن سر نزنی و چیزی نگی اینا دو روز دیگه اگه دعوایی بشه میگن تو کردی اگه آشتی هم بکنن تورو بده ...

من نگران‌داداشمم هستم

با همه کارای بدش نمیخوام زندگیش بدتر بشه

حالا چه خودش چه زتش. هر کدوم حماقت کنه زندگی داداش منم خرابتر میشه

چقدر رو دارن

دخترش خیلی به من می‌چسبند اولا

من محلش ندادم

هی بهم میگه عمه و قربون صدقه های الکی

خوشم نمیاد ازش

بعدم هر چی میپزم میگه دوست ندارم. منم تو دلم میگم به یه ورم. از این بدغذاهاست. تو خونه من فقط یه بار کالباس خورده. هر چی میزارم میگه نمیخورم. بعدم میگه گشنمه منم محل نمیدم چون میگه غذاهای عمه رو دوست ندارم! پامیشن میرن چون دختره گشنشه

آمین ایشالا واسه کسی پیش نیاد حالا مامانم که نمیدونه بدونه بابامو از تو خاک در میاره میگه بکش پسر ...

بهش نگید بنده خدا بفهمه چ کار میتونه بکنه .ولی واقعا ی مرد چجوری میتونه انقدر راحت دست دو یکی دیگه رو بگیره 

نخیر شما دقت کن نوشته به زنداداشم مشکوکم چون قبل طلاق با داداشم رابطه داشته.. داداششم قبل ازدواج را ...

نمیدونم ،برداشت من از گفتش این بود که هر دو اشتباه کردن .منم قبلا با یک آقایی نامزد کردم(عقد)،این آقا با یک خانم متاهل که یک دختر داشت (شوهرش زندان بوده) رابطه داشته که پلیس میگیردشون .من اینجور راحت تر جدا شدم و اون خانم هم از شوهرش جدا شد و خیلی راحت با نامزدم ازدواج کرد.اما این وسط هر جا میرم منو با انگشت نشون میدن یا پچ پچ میکنم حس میکنم اونا میگن من مقصرم

بهش نگید بنده خدا بفهمه چ کار میتونه بکنه .ولی واقعا ی مرد چجوری میتونه انقدر راحت دست دو یکی دیگه ر ...

نه من نمیگم. خدایی نکرده چیزیش بشه میافته گردن من!

بفهمه هم میگم نمیدونستم الان تو بهم گفتی!!!

من نگران‌داداشمم هستم با همه کارای بدش نمیخوام زندگیش بدتر بشه حالا چه خودش چه زتش. هر کدوم حماقت ...

اگه در حق شوهر اون خانم بدی نکردن . انشاالله درست میشه زندگیشون