2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 15398 بازدید | 94 پست
چیکبار کنم  بهش گفتم بیا باهم نماز بخونیم قبول نمیکنه

نه از نماز شروع نکن یه خورده هم شده با خدا و ائمه آشناترش کن از تاثیراتش بگو و کم کم شروع کن اول از خودت اونم بیار تو راه آدم وقتی به یه ارامش نسبی برسه واسه ثبات اون ارامشه منفیا و بدبارو پاک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از نماز شروع نکن یه خورده هم شده با خدا و ائمه آشناترش کن از تاثیراتش بگو و کم کم شروع کن اول از ...

بخدا نمیتونم در موردش باهاش حرف بزنم 

لعنت به خجالتی بودنن:)

برم مشاوره به نظرت اونم ببرم؟؟ آدمی نیست که نیاد مشاوره میاد

اگه میاد برین باهم 

ولی خب میتونی خودتم کمکش کنی 

مثلا هر وقت متوجه شدی میخواد خودارضایی کنه برو سمتش، و شروع کننده رابطه باش . مثلا خودت همون کارو براش بکن،یا دهانی ب خ و ر. و خودتو بهش بمال 

که هم خودت تحریک بشی هم اون کم کم از این کار فاصله بگیره.

سعی کن تنهاش نذاری،مثلا تو بری خونه بابات شب بمونی و ... کلا حواست بهش باشه . یا خودت زود زود بگو سک س کنیم؟ که اگه نیاز داشت کمتر بره به خودش ور بره

بخدا نمیتونم در موردش باهاش حرف بزنم  لعنت به خجالتی بودنن:)

در مورد چی خجالت میکشی؟

اینکه بگی می‌دونی خودارضایی میکنه؟ اینکه نشون بدی از کارش ناراحتی؟ اون همسرته ، یه مرد غریبه نیست که بگی روم نمیشه.خیلی جدی باید حرف بزنی اتفاقا

در مورد چی خجالت میکشی؟ اینکه بگی می‌دونی خودارضایی میکنه؟ اینکه نشون بدی از کارش ناراحتی؟ اون همسر ...

دیشب بهش تو پیام‌ا گفتم نمیتونم رودر رو بگم و امروز گفت باهم حرف میزنیم

من مجردم و این مشکلو دارم یعنی وقتیازدواج کنم توی رابطه به مشکل می خورم؟

کاری به بعد ازدواجت ندارم

ولی یه نصیحت خواهرانه از من زخم خورده بشنو

با پای خودت داری خودتو میندازی تو چاه

من الان مدتهاست دارم با عوارض جسمی و روحیش میمیرم و زنده میشم

و متاسفانه تازه متوجه شدم عوارض اونه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
چه جور عوارضی😑😑😑😑

از لحاظ روانی دچار استرس و اضطراب و متاسفانه حملات پانیک شدم

که جسمم تحت تاثیر قرار داده

و مدام تنگ شدن نفس

افسردگی شدید

ضعف اعصاب

تپش قلب و...

گودی زیر چشم

لاغری مفرط

ضعف جسمانی شدییییید

سیستم ایمنی پایین

من هنوز مجردم

ولی یه بلاهایی سرم اومده که اصن نمیدونم میتونم ازدواج کنم که بخوام نگران رابطه ی بعدش باشم یا نه؟!!!!!!

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
یا خدا تونستی ترک کنی یا نه!؟ میگن که اگه ترک کنی بعد یه سال عادی میشی 

در حال ترکم

دارم همه سعیم رو میکنم

سخته

ولی باید بتونم💔

انشالله که میتونی، من کم کم داره کنترل میشه خداروشکر 

الهی شکر

مواظب باش

امیدوارم یه همسر خوب نصیبت بشه

من خیلی وقته معتادش نیستم

ولی جنگیدن با حال نیاز جنسی هم کار آسونی نیس😪