2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 14977 بازدید | 94 پست
همش میگه رابطه مقعدی میخوام  من نمیتونم درد داره میره فیلمای اونجوری میبینه چیکار کنم

اگر این کار را ادامه بده مثل یک روتین میشه براش و بزودی نتایج زیان بارش مثل فانتزی های جنسی و ناتوانی جنسی و ...درونش ظاهر میشه

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نرفتم من مجردم خوب ،مشاور های رابطه و این چیزا که نرفتم برای رونشناس و ایناام مشکلی چیزی نداشتم ...

اره بزن ت گوگل بهترین مشاوره های شهرتون شاخه های مختلف داره مثلا مشاور خانواده مشاور درسی بزن مشاور نوجوان و جوان

همش میگه رابطه مقعدی میخوام  من نمیتونم درد داره میره فیلمای اونجوری میبینه چیکار کنم

مقعدی رو که اکثر مردا دوست دارن.

فقط لطفاً بی‌خیالی رو کنار بذار.چطور میتونی بذاری شوهرت با دیدن سک س بقیه زنا ارضا بشه؟

من بشدت ناراحت میشم

تو کمکش کن تو خودارض....فیزیکی....که بهت بگه.اینجوری بهت اعتماد میکنه

هرکابی بگم کردم

گفتم فلانی اگه میخوای بیا رابطه برقرار کنیم

گفتم فلانی اگه چیزی پنهان کردی بگو باهم حلش کنیم

مشکلی داری بگمو انگار نه انگار

مقعدی رو که اکثر مردا دوست دارن. فقط لطفاً بی‌خیالی رو کنار بذار.چطور میتونی بذاری شوهرت با دیدن ...

به نظرت من الان دارم قر میدم؟؟

دارم دیونه میشم دیگه

گفتم به مامانم بگم کمک کنه

گفتم نه دوباره شر میشه

باشه ممنون نوجوان و جوان باید برم؟

عزیزم یه فکت روانشناسی هست که میگه برای ترک خود ارضایی، وقتی خواستین اینکار رو انجام بدین روبروی ایینه انجام بدین و خودتونا توی ایینه ببینید.جالب اینه که خیلیا بعد این عمل روانشاسی از خود ارضایی متنفر شدن

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
چجوری بگم خدا و پیغمبر و قبول داره ولی نماز خون نیست

خب قبول داشتن که تنها ملاک نیست یه ذره هم شده اون  حس معنوی رو توش زیاد کن یه خورده بیشتر به خودش میاد /به جز مشاوره این تنها راهی بود که به ذهنم رسید .