2821
2789
عنوان

خود ارضایی

14569 بازدید | 94 پست

سلان بچها شوهرم خود ارضایی میکنه

چند وقت پیش زمانی که یه کار ساخت و ساز انجام می‌داد خود ارضایی کرد بعد از رابطه 

گفتم ذهنش شلوغه و حتما بخاطر سختیه کارشه

تا چند مدت ادامه داشت سختیش این بود که پرده دری می‌کرد مثلا میدونست من بیدارم ولی میرفت زیر پتو و کارشو شروع می‌کرد

حتی بعضی وقتا با من رابطه برقرار نمی‌کرد و می‌گفت خستم ولی خود ارضایی می‌کرد 

شغل شوهرم تاسیسات ساختمونه و کارشم خیلی زیاد و سخته

تا تو گوشیش فیلم بد دیدم

نمیتونم به روش بیارم بگم فهمیدم برای همین به کنایه و جر بحث سعی کردم بهش بفهمونم ولی انگار نه انگار

تا زد به سرم که فیلمای پورنو ت گوشیش پاک کنم شاید به خودش اومد که بازم نکردم این کارو ترسیدم ناراحت شه

از طرفی من خودم در دوران عقد بخاطر اعتیاد های قبل عقدم این کارو میکردم ولی حداقلش این بود وقتی شوهرم می‌خوابید میکردم این کارو و خودم برای درمان خودم قدم برداشتم و رفتم مشاوره

گفتم شاید اگه ببرمش مشاوره و مشاور کمکمون کنه بهتره

چیکار کنم به نظرتون؟؟

و اینکه داخل گروه‌هایی هست که فیلمای ناجور میفرستن این گروها مال قبل حتی عقدمون هست

تا یه بار گفتم لفت بده گفت باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی چی میدونست من بیدارم ومیرفت زیرپتو کارخودشو میکرد

رو تخت خواب بودیم جلوی من میرفت زیر پتو خود ارضایی می‌کرد جدیدا بهتر شده دیگه حداقل جلوی من نمیکنه خودمم همش وقتی ت خونس چسبیدم بهش

خیلی زود جلوگیری کن نزار فیلم اینا ببینه 🗡 بعدا حتما ازت تشکر میکنه چون میگه آدمم کردی  و دو ...

میترسم بدش بیاد ناراحت شه بخدا همش حمومم ک بوی بد ندم موهامو رفتم کراتین کردم که همیشه مرتب باشه همش حواسم بهش هست نمیدونم

میترسم بدش بیاد ناراحت شه بخدا همش حمومم ک بوی بد ندم موهامو رفتم کراتین کردم که همیشه مرتب باشه همش ...

خواهر چی میگی چه ناراحتی 

اگه اون به فکر تو بود نمیرفت خود ارضایی کنه جلو چشمت

2790
2823
2791
2779
2792