2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 14977 بازدید | 94 پست
من مجردم و این مشکلو دارم یعنی وقتیازدواج کنم توی رابطه به مشکل می خورم؟

سعی کن ازش دور شی گناه کبیره هست من که همش فوش خودم میدم میگم خدا داره تبیهم میکنه بخاطر اون خود ارضاییا

من مجردم و این مشکلو دارم یعنی وقتیازدواج کنم توی رابطه به مشکل می خورم؟

من شوهرم دوران مجردی همین بود بعد ازدواج ماهی یه بار سمت من نمیومد ولی هر شب خود ارضایی میکرد

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن ازش دور شی گناه کبیره هست من که همش فوش خودم میدم میگم خدا داره تبیهم میکنه بخاطر اون خود ارض ...

اصلا نمیشههههه،یعنی مقاومت میکنم دوهفته انجام نمی دم بعد دوباره نمی تونم و خراب میشه

چطور الان توی رابطه با شوهرت مشکل داری؟من همشکفکر میکردم بعد ازدواج مشکل حل بشه

میترسم بدش بیاد ناراحت شه بخدا همش حمومم ک بوی بد ندم موهامو رفتم کراتین کردم که همیشه مرتب باشه همش ...

اوه خدای من 

اون مگه بفکر تو هست که ناراحت نشی 

حذف کن فیلماشو و گروه هاروهم پاک کن.باهاش جدی حرف بزن

سلام عزیزم اینجا دنبال راهکار این مسئله ای ؟بعدشم حل کردن این موضوع باید با همسرت صحبت بشه بره مشاور ...

نمیدونم همیشه خجالتی بودم خجالت میکشم برم بگم شوهرم خود ارضایی میکنه همون موقع خودم خود ارضایی میکردم خجالت میکشیدم وقتی شوهرم در موردش حرف میزد

خب خیلی سخته  اگه شوهرت سرد باشه باز تو میری سمت این کار  یا اگه نتونه راضیت کنه ممکنه س ...

چقدر بد من همیشه فکر میکردم اون باید خیلی بهتر باشه و بعد از ازدواج چون تامین هستم دیگه سمتش ام نمیرم

ناراحت شدم