2777
2789
عنوان

خاک بر سر کردن پول

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه همیشه که نمیشه لباس خرید عطر هم خوبه یه مدت طولانی ازش استفاده میکنی

لباسم خیلی وقته نخریدم ولی پشبمون نیستم درست دو هفته فکر کردم بعد رفتم ضربتی خریدم چون تو اینجپر چیزا خسیسم ترسیدم بازم منصرف شم 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فدات مهربون خوشگل قابلتو نداره بفرستم بیاد😂😂البته تریلی از روم رد بشه هم ب کسی نمیدم😂

ای جان مبارکت باشه منم ناپرهیزی کردم بعد از ده سال زندگی رفتم لیزر یکم عذاب وجدان داشتم ولی واقعا جزو آرزوهام بود خیلی پرموام از بچگی  

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
والا ی هفنتس خریدم چون شیر میدم خواستم از دکتر بپرسم بعد استفاده کنم شوهرم دقیق روزی یدونه میندازه ب ...

نمیشه بخوری عزیزم من شیر میدم پرسیدم از دکتر گذاشتم بعد از شیردهی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
والا ی هفنتس خریدم چون شیر میدم خواستم از دکتر بپرسم بعد استفاده کنم شوهرم دقیق روزی یدونه میندازه ب ...

عزیزم عکسه قرصو اگه دارین میذارین

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
قرص کلاژن عالیه عطرت مبارک باشه

ببخشید قرص کلاژن برا چی خوبه ؟من پوستم جای جوش داره تاثیر داره رو اینا ؟

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
ببخشید قرص کلاژن برا چی خوبه ؟من پوستم جای جوش داره تاثیر داره رو اینا ؟

جوانسازی