jfhhfjgdhhfhdv مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 5310 عنوان چیکارکنم.... 109 بازدید | 8 پست یه مردزن وبچه دار دست ازسرم برداره اون آقا فامیل هست من اصلا کاری باهاش ندارم ولی اون تومهمونی تامنو میبینه میشینه روبروی من هیزی میکنه زل میزنه به من جامو عوض میکنم میبینم بازداره نگاه میکنه قبلا حرکتای زشت درمیورد دیگه اونکارارو نمیکنه خسته شدم زنش خیلی ازدست شوهرش میناله میگه شوهرش بهش حسی نداره بی احساسه ولی مقصر زنش هم هست هرروز خونه ی مامانشه شام وناهار شوهرش واسش مهم نیس خونشون شده خوابگاه خب زنش باید به زندگیش برسه چه میدونم بنده خدا خانمه خیلی مرتب وباکلاس و خوش سروزبونه ولی شوهرش هیز یه مهمونی میرم همش هیزی میکنه دیگه حالم ازش بهم میخوره 1402/03/03 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jfhhfjgdhhfhdv مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 5310 چقدر عوضی و وقیحه قبلا زبون برام درمیورد دستشو به دستم میزد نمیدونم چرااینکارارو میکنه
فرررررررفررررره عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1293 قبلا زبون برام درمیورد دستشو به دستم میزد نمیدونم چرااینکارارو میکنه کم داره مردک هول حتما بیرون هم با زنای دیگه هس عادت کردهشعور شخصیت اگه داشت تو جمع خودمونی خودش نگه میداشت که ابروش نره حداقل
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16756 قبلا زبون برام درمیورد دستشو به دستم میزد نمیدونم چرااینکارارو میکنه زبون در میاورد؟ ایشون اصلاً شیرین میزنه
فرررررررفررررره عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1293 میتونی به شوهرت بگی ؟؟به نظرم اینجور ادما باید ابروشون تو جمع ببری تا ادم بشن
jfhhfjgdhhfhdv مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 5310 میتونی به شوهرت بگی ؟؟ به نظرم اینجور ادما باید ابروشون تو جمع ببری تا ادم بشن مجردم ۲۸سالمه برادرشوهرخواهرمه به شوهرخواهرگفتم واسم زبون درمیاره گوششو پیچوند ولی همش زل میزنه به من جامو عوض میکنم بی محلی میکنم اصلا سلام بهش نمیدم ناراحت شد
jfhhfjgdhhfhdv مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 5310 زبون در میاورد؟ ایشون اصلاً شیرین میزنه بخدامینشست روبرو زبون درمیورد کنارزنش مینشست چطور زنش نمیفهمید نمیدونم چه منظوری داره زن داره بچه داره هرچند من محل ندم میره پیش یکی دیگه
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16756 بخدامینشست روبرو زبون درمیورد کنارزنش مینشست چطور زنش نمیفهمید نمیدونم چه منظوری داره زن داره بچه د ... زن مادر مرده اش میفهمه چه کنه؟ آره همین بی محلی بهترین راهه