2777
2789
عنوان

چیکارکنم....

109 بازدید | 8 پست

یه مردزن وبچه دار دست ازسرم برداره اون آقا فامیل هست من اصلا کاری باهاش ندارم ولی اون تومهمونی تامنو میبینه میشینه روبروی من هیزی میکنه زل میزنه به من جامو عوض میکنم میبینم بازداره نگاه میکنه قبلا حرکتای زشت درمیورد دیگه اونکارارو نمیکنه خسته شدم زنش خیلی ازدست شوهرش میناله میگه شوهرش بهش حسی نداره بی احساسه ولی مقصر زنش هم هست هرروز خونه ی مامانشه شام وناهار شوهرش واسش مهم نیس خونشون شده خوابگاه خب زنش باید به زندگیش برسه چه میدونم بنده خدا خانمه خیلی مرتب وباکلاس و خوش سروزبونه ولی شوهرش هیز یه مهمونی میرم همش هیزی میکنه دیگه حالم ازش بهم میخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا زبون برام درمیورد دستشو به دستم میزد نمیدونم چرااینکارارو میکنه

کم داره مردک هول حتما بیرون هم با زنای دیگه هس عادت کرده

شعور شخصیت اگه داشت تو جمع خودمونی خودش نگه میداشت که ابروش نره حداقل

میتونی به شوهرت بگی ؟؟ به نظرم اینجور ادما باید ابروشون تو جمع ببری تا ادم بشن

مجردم ۲۸سالمه برادرشوهرخواهرمه به شوهرخواهرگفتم واسم زبون درمیاره گوششو پیچوند ولی همش زل میزنه به من جامو عوض میکنم بی محلی میکنم اصلا سلام بهش نمیدم ناراحت شد

زبون در میاورد؟ ایشون اصلاً شیرین میزنه

بخدامینشست روبرو زبون درمیورد کنارزنش می‌نشست چطور زنش نمیفهمید نمیدونم چه منظوری داره زن داره بچه داره هرچند من محل ندم میره پیش یکی دیگه