2777
2789

مادرشوهرمن خیلی خانوم ومهربونه درسته بعضی اخلاقایی داره ولی خب ادم بامادرخودشم توبعضی مسائل اختلاف نظرداره

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم انقدر خوبه ک میخام ازش یه بچه داشته باشم مثل خودش مهربون و دلسوز....

واس آرزوی مادر شدنم دعا کنید ...🥲🖤

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

شوهر من عالیه ، اینقد خوب مودب با اخلاق شوخ  مومن و نماز خون  و با شخصیته که حد نداره ، خداییش خانوادشم عالی هستن تا الان کوچکتریم اهانتی یا بی ادبی از شوهرم یا خانوادش نشنیدم . بسیار بسیار عالی هستن . 

مادرشوهرمن خیلی خانوم ومهربونه درسته بعضی اخلاقایی داره ولی خب ادم بامادرخودشم توبعضی مسائل اختلاف ن ...

اره دقیقا اگ خوب باشی اونام متقابلا خوب

خداروشکر عزیزم❤️😍

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

آدم های بدو بد ذاتی نیستن ولی بشدت تفاوت فرهنگی داریم واینکه پدرشوهرم فوت شده مادرشونو انداخت سر شوهر بدبخت من  تفریح زیاد میریم تقریبننن شام بیرون کوه جنگل سالی یبار مسافرت 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
همسرم انقدر خوبه ک میخام ازش یه بچه داشته باشم مثل خودش مهربون و دلسوز.... واس آرزوی مادر شدنم د ...

ان شاءالله یه بچه ی خوب نصیبتون سه عزیزم😍

آیا من طبیعیم ک بچه نمیخوام🫠

مادرنامزدم خیلی شیرینه تا موقعی که بیان خواستگاری کل فامیلشونو خبر دار کرده بود که اماده باشید عروس غریب داره میاد تو فامیل باید هواشو داشته باشید 😅😍 (البته برعکسش دخترش عفریتس چون گفتی خوبشو بگم تو پرانتز گفتم😐😂)

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧
شوهر من عالیه ، اینقد خوب مودب با اخلاق شوخ  مومن و نماز خون  و با شخصیته که حد نداره ، خد ...

ماشاءالله ی صدقه در کن

خوشبخت بشین عریز

اره دقیقا اگ خوب باشی اونام متقابلا خوب خداروشکر عزیزم❤️😍

اره واقعامتقابله مادرشوهرمن عمل کرد۳ماه باجون ودل خونه زندگیموول کردم موندم پیشش

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
خوبیش اینه ک بعضی شبا تا صبح حرف میزنم باهاش با اشتیاق گوش میده

چ خوووب ازین شوهرا یکیش کمه معمولا مزدا حوصلع حرفشون نیست

آدم های بدو بد ذاتی نیستن ولی بشدت تفاوت فرهنگی داریم واینکه پدرشوهرم فوت شده مادرشونو انداخت سر شوه ...

حالا اخلاقشون خوب باشه

2790
2778
2791
2779
2792