2821
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 21 پست
ان شاءالله یه بچه ی خوب نصیبتون سه عزیزم😍 آیا من طبیعیم ک بچه نمیخوام🫠

مرررسی گلم الهی آمین

وقتی مشکلی نداشته باشی اره طبیعیه.....من تنبلی دارم اگه میدونستم میتونم بی دردسر حامله بشم شاید اینهمه حساس نمیشدم‌‌‌‌

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
مادرنامزدم خیلی شیرینه تا موقعی که بیان خواستگاری کل فامیلشونو خبر دار کرده بود که اماده باشید عروس ...

😂

بازم خوبه مادرشوهرت میخوادت

خواهر شوهر کیلو‌ چنده

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا اخلاقشون خوب باشه

آدمای خوبین 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اره واقعامتقابله مادرشوهرمن عمل کرد۳ماه باجون ودل خونه زندگیموول کردم موندم پیشش

عزیزم 

ان شاء الله همیشه باهم خوب باشین ک🥹❤️

منم مریض بود چون شهر دیگم اوردمشون پیش خودم چند روزی رو 

مرررسی گلم الهی آمین وقتی مشکلی نداشته باشی اره طبیعیه.....من تنبلی دارم اگه میدونستم میتونم بی ...

ان شاءالله به مراد دلت می‌رسی ❤️

عزیزم  ان شاء الله همیشه باهم خوب باشین ک🥹❤️ منم مریض بود چون شهر دیگم اوردمشون پیش خودم چند ...

فداتشم❤

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
2790
2823
2791
2779
2792