2777
2789
عنوان

مبل خوب و قیمت مناسب از کجا بگیرم؟

896 بازدید | 35 پست

سلام خانما . من برای جهازم میخوام مبل بگیرم. غیر از یافت آباد کجا برم که هم جنس و کیفیت خوبی داشته باشه هم قیمت مناسب باشه؟ یافت اباد خیلی گرونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر وقت داری میتونی بری ملایر...خیلی قیمت هاش بهتره و فرق داره با تهران..

هرسال هم جشنواره مبل میزاره..شهر مبل و منبته تا تهران هم راهی نیست..چهار ساعت

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
اگر وقت داری میتونی بری ملایر...خیلی قیمت هاش بهتره و فرق داره با تهران.. هرسال هم جشنواره مبل میزا ...

من مبل سلطنتی نمیخوام. از این مدلا که میگن نئوکلاسیک. به نظرتون تو ملایر میتونم پیدا کنم؟ میترسم این همه راه برم ولی مدلاش از این سلطنتیا باشه فقط. شما رفتین تا حالا؟

من مبل سلطنتی نمیخوام. از این مدلا که میگن نئوکلاسیک. به نظرتون تو ملایر میتونم پیدا کنم؟ میترسم این ...

ببین همه مدل داره...خودم ملایریم😁

میتونی حتی عکس نشون بدی و سفارش بدی..

نمایندگی خانه آرمانی هست اویجا به شدددددت چیز های شیکی داره یکم قیمتش از مغازه های دیگه بیشتره ولی خیلی شیکن  اصلا منبتی هم نیستن 

اینجا مبل راحتی از رنج ۱۵_۲۰میتونی پیدا کنی به بالا...

همون بیست تومنیش هم میفرستن برای تهران اونجا میشه مثلا پنجاه شصت

ببین همه مدل داره...خودم ملایریم😁 میتونی حتی عکس نشون بدی و سفارش بدی.. نمایندگی خانه آرمانی هست ...

عه چه خوب شما ملایری😊. چقد خوشحال شدم😁 همه بازار مبلش یه جا هست؟ یه کم راهنماییم میکنی دقیقا کجا برم

عه چه خوب شما ملایری😊. چقد خوشحال شدم😁 همه بازار مبلش یه جا هست؟ یه کم راهنماییم میکنی دقیقا کجا ب ...

عزیزم❤️

البته خودمم یه ساله نرفتم..ازدواج و غریبی..ماه دیگه میرم انشالله 

اره اکثرن یه جا..یه بلوار هست..بلوار مطهری داخل نت هم بزنی میاره برات..

اون بلوار همش مبل هست..

دو سه تا مغازه هم داخل یه بلوار دیگه هست بلوار پارک 

ولی اصلیش همون بلوار مطهری 

اگرم اینستا داری سرچ کن مبل ملایر اکثرن پیج هم دارن 

همه مدل کاری هم اونجا پیدا میشه

عزیزم❤️ البته خودمم یه ساله نرفتم..ازدواج و غریبی..ماه دیگه میرم انشالله  اره اکثرن یه جا..یه ...

الهههی. ایشالا به سلامتی بری عزیزم.😘 ممنون از راهنماییت قربونت برم. فقط یه سوال. نمایندگی مبل آرمانی هم که گفتین همون بلوار مطهری میشه؟

الهههی. ایشالا به سلامتی بری عزیزم.😘 ممنون از راهنماییت قربونت برم. فقط یه سوال. نمایندگی مبل آرمان ...

قربونت عزیزممم 

خواهش میکنم عزیزم اومدی بگو در خدمت باشیم😍

اره عزیزم همینجاست...سه چهار تا نمایندگی داره داخل همون بلوار

فقط عجله داری؟اگر عجله نداری بزار شهریور بیا..قشنگ دو سه روز بیا بگرد...ملایر شهریورش قشنگه..جشنواره انگور و شیره و ایناست اکثرن باهاش جشنواره مبل هم میزارن شهر خیلی شلوغ پلوغ و قشنگ میشه اون تایم

قربونت عزیزممم  خواهش میکنم عزیزم اومدی بگو در خدمت باشیم😍 اره عزیزم همینجاست...سه چهار تا ن ...

فداااات بشم ممنونم گلم‌. ❤❤ عه چه جالب تا حالا نشنیده بودم. حیف عجله دارم وگرنه میزاشتم واسه شهریور. خیلی ممنونم ازت بابت راهنماییت. میبوسمت از راه دور😘😘