2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر خوب دارن بیان🧸🫀

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 43 پست
چقدر تاپیکت خنده داره😆😆😆 فقط اونجاش که تو یکی از تاپیکت گفتی شوهرت احمقه و پرتوقع😁😁

عزیزم دلیل نداره چون اون تایپیک زدن  همسرشون خصوصیات خوب نداشته باشن صرفا بر مبنای ی تایپیک نمیشه قضاوت کرد شاید اون لحظه عصبانی بوده و فقط میخاسته خودش و خالی کنه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس سعی کن زود قضاوت نکنی😄 اول فکراتو بکن بعد تاپیک بزن انشااله همیشه خوش باشی

زود قضاوت نمیکنم من عصبی شدنی کلا اون لحظه خوبی های طرف به ذهنم نمیاد همیشه اینطوریم رو همه

نمیگم هیچ وقت دعوا و بحث نداریم اتفاقا خیلی هم بد دعوا میکنیم تو زندگی همه هستش ولی در کل ادم خوبیه خیلی 

ممنونم گلم توعم همینطور 🌹

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

عزیزم😂  نه اینطوری نیس من اون شب خیلی دلخور بودم بازم بگردی تاپیک زدم ازش بد گفتم .... چون عص ...

خوب الان خوبی کرده خوبیش ب چشم اومده من ی شری داشتم اینجاازشوهرم تعریف میکردم داشت کدوپوست میگرفت چنان دستش برید یعنی بخیه لازم بودالبته عکسشم گذاشته بودم🤣

چه تاپیک خوبی زدی

منم باهاش خیلی رفیقم هیچوقت چیزی رو پنهون نمیکنم ازش چون سرزنش نمیکنه.تو کارای خونه کمکمه.بیرون و تفریح میبره و پایهه.خونه‌ای ک با هزار زحمت ساخته ب نامم کرده.ماشین خریده برام.از ناراحتیم ناراحت میشه.توی جمع کنار اسمم خانم میزاره.مجردی تفریح نمیره.اعتماد بنفس میده بهم.توی بحث و دعوا هم اگ من کوتاه بیام و دهن ب دهنش نشم برای آشتی پیشقدم میشه  

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چه تاپیک خوبی زدی منم باهاش خیلی رفیقم هیچوقت چیزی رو پنهون نمیکنم ازش چون سرزنش نمیکنه.تو کارای خو ...

عزیزدلم چقددددد خوب خوشبختیت ابدی باشه 😍😍😍😍💋

اگه بگم 15 سال باهاش ازدواج کردم و تو این سالها حتی یکبار هم صدای بلندشو نشنیدم 

باور میکنید 

اگه بگم اصلا روم دست بلند نمیکنه و هرررر چی که تا الان خواستم رو برام خریده باور میکنید

اگه بگم به خاطر من جلوی خونوادش ایستاد و نمیزاره بهم بی احترامی کنن باور میکنید

همین کارا رو کرده که شده روح و روانم و حتی از بچه هامم بیشتر میخوامش😊

عزیزم دلیل نداره چون اون تایپیک زدن  همسرشون خصوصیات خوب نداشته باشن صرفا بر مبنای ی تایپیک نمی ...

ببین آدم نمیاد پیش بقیه شوهرشو کوچیک کنه و بهش بگه احمق 

منظورم اینه ک آدم همینطور بدی بقیه رو میبینه باید خوبی هاشم ببینه و زود قضاوت نکنه منظورم اینه 

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

مهربونه - تا حالا هرچيزي كه خواستم و در توانش بوده رو برام فراهم كرده - برام كم نميذاره از هيچ نظر - همه جا و هميشه من براش در اولويتم - دوستم داره و اينو كاملا حس ميكنم 

در كنارش ارامش دارم - 

تكيه گاهمه - پيش خانوادش احترام منو نگه ميداره - 

حتي ديدم كه در مقابل خانوادش ازم دفاع كرده 

خيلي هوامو داره در همه حال - با اون حالم خوبه 

آروم جونم 🥺❤️ هميشه بهم ميگه كه بهترين اتفاق زندگيشم 

ببین آدم نمیاد پیش بقیه شوهرشو کوچیک کنه و بهش بگه احمق  منظورم اینه ک آدم همینطور بدی بقیه ...

بیخیال عزیزم مهم نیست ک انشالله همه زنوشوهراباهم خوب باشن همچنین شما الانم این خانوم شاده دوسداشته ازهمسرش تعریف کنه چکارداریم ب بقیه ماجرا😄

ببین آدم نمیاد پیش بقیه شوهرشو کوچیک کنه و بهش بگه احمق  منظورم اینه ک آدم همینطور بدی بقیه ...

متوجه شدم ولی بعضی ها موقع عصبانیت باید خودشون تخلیه کنن تا اروم شن وگرنه دلشون خنک نمیشه من وقتی ناراحتم با کسی حرف نمیزنم تا اروم بشم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اگه بگم 15 سال باهاش ازدواج کردم و تو این سالها حتی یکبار هم صدای بلندشو نشنیدم  باور میکنید&n ...

عزیزم چقد خوشحالللللل شدم برات😍😍😍

شوهر منم اینطوریه من خیلی عصبیم تو دعواها شده کتکش بزنم وسایلو سمتش پرت کنم اون یبارم دست روم بلند نکرده

اولشم خودشو کنترل میکنه خیلی کوتاه میاد ولی من عصبیش میکنم همیشه

خوشبخت بمونی همیشه گلم 

بیخیال عزیزم مهم نیست ک انشالله همه زنوشوهراباهم خوب باشن همچنین شما الانم این خانوم شاده دوسداشته ا ...

خداییش خیلی خوبه آدم هوای دهنشو داشته باشه

منم براش آرزوی خوشی کردم گلم

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
2790
2778
2791
2779
2792