2777
2789
عنوان

اونایی که شوهر خوب دارن بیان🧸🫀

377 بازدید | 43 پست

بیاید از رفتارهای خوبشون بگید انرژی مثبت بگیریم

بقیه هم بفهمن که مرد خوب وجود دارع انقد به همه بدبین نباشن و از ازدواج نترسن

شوهر خودم نمونه کامللللل به مرد خوبه اخلاق بد خیلی خیلی کم داره 😍

انقد خوبه و با درکه مثل به رفیقه برام من همچی رو اول بع اون میگم و اون دلداریم میده حتی تو مواردی که اصلا شاید غیر منطقی باشه یه ادم به عنوان شوهر ادم بتونه ادمو دلداری بده...

من خیلیییی حساسم وحشتناک حسودم روش درکم میکنه و دیگه روابطش با کسایی که صمیمی بود رو قطع کردع دیگه با زنداداشاش شوخی نمیکنه چه برسه به بقیه!

خیلی چشم پاکه تا به حال ندیدم به کسی نگاه بد داشتع باشه هر کی بهش پیامم بده به خودم نشون میده زود

همه چی رو بهم میگه چیزی رو ازم مخفی نمیکنع ( منم همینکارو میکنم )

برام خیلی وقت میذاره و وابستمه و دوسم داره همیشههههه ازم حمایت کرده و میکنه اجازه نداده کسی بهم چیزی بگه

شکاک نیست و هیچ وقت محدودم نکردع و همچی رو با اندازش قبول داره منم به حرفش احترام میذارم و گوش میدم به حرفش

من تمام زندگیم و خوشبختی و ارامشم رو مدیون این ادمم 😍💗

شماهم بگید؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی پایه مه یعنی نصفه شب بیدارش میکنم هوس پیتزام کرده پاشو بخریم ن نمیاره انقدر میگردبم تا ک شبانه روزی پیدا شه

درکش بالاس دعوا ک میکنیم اون معمولا سکوت میکنه و بد دهنی نمیکنه

وقتی حالم بده ی راست میرم پیش خودش 

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
منم خیلی پایه مه یعنی نصفه شب بیدارش میکنم هوس پیتزام کرده پاشو بخریم ن نمیاره انقدر میگردبم تا ک شب ...

خداروشکر خداروشکر😍😍😍😍 چقددددد خوب خوشبختیت ابدی باشه عزیزم

این که به مادرم احترام میذاره را خیلی دوست دارم ،همش به من میگه هوای مادرت را داشته باش،قبلا هم به پدر خدا بیامرزم احترام میذاشت 

البته مادرم هم خیلی با احترام باهاش برخورد میکنن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چقدر تاپیکت خنده داره😆😆😆 فقط اونجاش که تو یکی از تاپیکت گفتی شوهرت احمقه و پرتوقع😁😁

عزیزم😂 

نه اینطوری نیس من اون شب خیلی دلخور بودم بازم بگردی تاپیک زدم ازش بد گفتم .... چون عصبی بودم اون لحظه وگرنه همیشه تعریفشو میکنم بری بگردی تاپیک های تعریفم هست😉

این که به مادرم احترام میذاره را خیلی دوست دارم ،همش به من میگه هوای مادرت را داشته باش،قبلا هم به پ ...

چقد خوببببب😍 میفهممت حس خیلی خوبی داره شوهر منم با خانوادم خیلی خوبه

من خودمم خانوادش رو خیلی دوست دارم 

عزیزم😂  نه اینطوری نیس من اون شب خیلی دلخور بودم بازم بگردی تاپیک زدم ازش بد گفتم .... چون عص ...

پس سعی کن زود قضاوت نکنی😄

اول فکراتو بکن بعد تاپیک بزن

انشااله همیشه خوش باشی

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹