با این برنامه ها بینی رو درستش میکنم بعد به حالت اول که برمیگردونم یقین پیدا میکنم این دماغ نبوده این آلت یه سگ بوده اشتباهی جای دماغ گذاشتن رو این صورت... شرم بر تو ای لعنتی
یه گوشتی گنده که اگر عمل بشه بدتر هم میشه...
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من میگم خدا که منو آفرید فرشته ها داشتن منو میبردن یهو خدا میبینه یه مشت گل اضافه اومده منو برمیگردن ...
فقط یکم کوچیکتر راضی بودم
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
اونوقت یه زشت عملی میشه دیگه خودکشی جایز میشه برام