2777
2789

با این برنامه ها بینی رو درستش میکنم بعد به حالت اول که برمیگردونم یقین پیدا میکنم این دماغ نبوده این آلت یه سگ بوده اشتباهی جای دماغ گذاشتن رو این صورت... شرم بر تو ای لعنتی

یه گوشتی گنده که اگر عمل بشه بدتر هم میشه... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

😑😑😑

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم خدا که منو آفرید فرشته ها داشتن منو میبردن یهو خدا میبینه یه مشت گل اضافه اومده منو برمیگردنن اون یه مشتو میکوبه به صورت و میشه دماغ من😐

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

من میگم خدا که منو آفرید فرشته ها داشتن منو میبردن یهو خدا میبینه یه مشت گل اضافه اومده منو برمیگردن ...

فقط یکم کوچیکتر راضی بودم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

نباید میخندیدم 😂

سر پل صراط خفتت میکنم منتظر باش  

خب عمل کن قشنگم بینی گوشتی هم ok میشه هااا❤️

بینی های گوشتی پوست ضخیم خیلی مصنوعی و زشت میشه انگار توطرفشو پِلیسه میزنن 

حداقل الان یه زشت طبیعیه 

اونوقت یه زشت عملی میشه دیگه خودکشی جایز میشه برام