2821
2789
عنوان

آشتی کردن

144 بازدید | 9 پست

پارسال یه دوست خانوادگی داشتیم خیلی باهاش رفت امد میکردیم خیلی باهاش راحت بودم تایه مدت هرچقدر بهش زنگ میزدم میگفتم میخوام بیام خونتون همش بهانه درمیاورد یاگوشیشو جواب نمیداد 

نه اینکه بگم خواستم برا نهار شام برم که بگیم چیزی نداشته نه فقط بعدشام میرفتم 

واینکه بگم خیلی درنقش خوبی کردم چون هردوتا توی یه شهرغریب بودیم همش دعوتش میکردم براشام نهار باخودمون میبرمش کوه پارک هرجا میرفتم سوخاتی براش میاوردم ولی این رفتارشو دیدم یک ساله باهاش قطع رابطه کردم 

الان امروز شوهرمو دید گفته زنت مثل خواهرم بود من هیچکسو نداشتم جز زنت اونم باهام قطع رابطه کرده 

الان شوهرم میگه بیابریم خونشون آشتی کنیم ولی من نمیرم میگم باید اون بیادشوهرم میگه اون ۱۲سال ازتو بزرگ تره توکوچیک تری بیامابربم 

حالابنظرشما برم یانرم 

ولی به غرورم برمیخوره اگه برم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیاد گلگی رو به خودت کنه اگه دلتنگته چرا به شوهرت میگه؟!!!

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بیاد گلگی رو به خودت کنه اگه دلتنگته چرا به شوهرت میگه؟!!!

ازدر مغازه شوهرم رد شده اونو دیده باهاش حرف زده 

خودمم اون طرف خیابون بودم دیدمش 

ولی اون منوندید

ازدر مغازه شوهرم رد شده اونو دیده باهاش حرف زده  خودمم اون طرف خیابون بودم دیدمش  ولی او ...

اگه میبینی ادم خوبیه خب دوباره بهش برگرد چون دوست خوب کم هست و ممکنه اونزمان مشکل خاصی داشته و معذوریتی بوده.. اگر نه ادم خوبیم نبوده و دوست جالبی نبوده تنهایی بهتراز پر کردن با کسیه که ارزشش رو نداره 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز