2777
2789

سلام 

هیچ فرقی نداره 

نظر شخصی منه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

کاری با حرام و حلالش ندارم

ولی یه مدت تفریحی مینداختم دیدم کم کم آدمو معتاد میکنه بیخیالش شو

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  هیچ فرقی نداره  نظر شخصی منه

خدارو شکر یه عده نریختن اینجا بگن وااااای نهههه اون اله این بله من هی به دوستم میگم اصلا هم حرام نیست اکه حرامه بورسم مث اینه میکه نهههه

خدارو شکر یه عده نریختن اینجا بگن وااااای نهههه اون اله این بله من هی به دوستم میگم اصلا هم حرام نیس ...

بنظر من هردوش مضره چون دوبار سود میده یجا ی ضرر بزرگ‌و به زمین میزنتت کاری به حلال و حرومش ندارم چون اعتقاد ندارم ولی بنظر شخصی خودم اشتباهن هردوش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بنظر من هردوش مضره چون دوبار سود میده یجا ی ضرر بزرگ‌و به زمین میزنتت کاری به حلال و حرومش ندارم چون ...

اره منم میگم ک جفتشونم مثل همن ولی حرام نیستن فقط اعتیاد اوره و ممکنه طرف انقد غرقش بشه همه چیشو از دست بده همین

اره منم میگم ک جفتشونم مثل همن ولی حرام نیستن فقط اعتیاد اوره و ممکنه طرف انقد غرقش بشه همه چیشو از ...

من نمیگم حرام هست یا نه چون کلا به این دینی ک ب اسم اسلام ساختن اصا معتقد نیسم