2777
2789
عنوان

مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 107 پست
عزیزم مطعلقه بودن جرم نیست خیلی هابامطعلقه ازدواج کردن والان خوشبختن شمااگه باب میلت نبودمحترمانه رد ...

خوشگلم ما جا خوردیم اما براشون ارزوش خوشبختي کردیم و گفتیم که اشتباه معرفی کردن 

کسی که میره خاستگاری باید یه سری چیزا رو از معرف بپرسه اینجا یا معرف نگفته یا اینا نپرسیدن که این مشکل ما نبوده 

ضمن این که ما جا خوردیم اصلا

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اره  اول بدون همون معرفی کرده این آقارو بعد بهش بگین .ی عمری راحت میشی ازدستش،بعدم وقتی میگی با ...

خب من نمیخام معرفی کنن به خودم هم زیاد میگن پینشهاد میدن بهم اما خب باب دلم نبود به دلم ننشسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط صرف اینکه مطلقه بود رد کردی؟؟؟من کار ندارم کی معرفی کرده و ب چ نیتی...ولی اگه فردا روز شما ازدوا ...

من اگ ازواج ناموفق داشته باشم میرم سمت کسی مثل خودم قطعا 

مطلقه بودن بد نیست ولی مطلقه برای ازدواج مجدد باید برع سراغ یکی ک شرایطش مثل خودشه نه کسی ک برای با ...

وااااا..شاید از کسی خوشش اومد ک مجرد بوده اونوقت باید بره کسی و بگیره ک دوسش نداره و فقط مجرده

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
وااااا..شاید از کسی خوشش اومد ک مجرد بوده اونوقت باید بره کسی و بگیره ک دوسش نداره و فقط مجرده

ببین این بحث گسترده است 

تو ایسنتا یکی کع داستان عاشقی و فلان بهمان داشت جدا شد رفت با یه دختر مجرد ازواج کرد خودشم ظاهرا خیلی خوشبختن و دختره خیلی راضی 

اما دختره دوسش داشته و باهاشون بوده و هزار تا ایتم دیگه نمیشه مقایسه کرد با یه خاستگار سنتی 

حتی اگه عاشق کسی بشی ک تاحالا ازدواج نکرده...بنظرم زوده الان برا اینجور محکم حرف زدنا

زود و دیرشو نمیدونم 

نظرمو میگم 

ادم جای کسی نیست از جزئیات هم خبر نداره 

منم از اول گفتم مشکلم با خاستگار نبوده با معرف بوده که قصدش خوبی نبوده 

بچه ها میخام بحث خودم جمع کنم 

مطلقه بودن جرم نیست خیر صحبت من هم از اول این نبود اما برای زندگی شخصی خودم انتخاب ام نیست ازواج با مطلقه 

صحبتم با معرفی هست کع قصد بدی داشته عزیزان نه خواستگار 

عزیزانی کع جداشدن به هر دلیلی براشون حال خوب و آرامش میخام از خدا و قسمت بهتر، این که من میگم انتخاب من نیست دلیلی نداره شما ناراحت بشین بخاطر انتخاب من و در آخر.... 

برای هم حال خوب بخوایم 

با آرزوی خوشبختی برای همتون 🥰

نه در موردش حرف بزنین که چرا اینو معرفی کردی چرا اومده ما ناراحتیم کار خوبی نکردین کلا این حرفها و ب ...

خصوصی ایتون چک میکنید 

اره گلم میسپارم به خدا  ذات کار مهمه این معرف کارش از این نبود که این ادم خوبه ولی جدا شده&nbs ...

عزیزم ❤

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

تو ازدواج باید از هر نظر هم کفو باشن تنها عشق و علاقه یه اقا ک ازدواج ناموفق داشته ک باعث نمیشه بره سمت ی دختر مجرد

و وقتی کسی شرایط خاص داره 

وظیفه اشه از معرف بپرسه اینا این خانواده وصلت میکنن یا نه با این موضوع کنار میان یانه 

و اینا هم وظیفه ی معرف و خاستگار هست که این شرایط رو بدونه بعد گوشیو برداره زنگ بزنه. 

نی نی سایت هم جالبه همه الکی روشن فکر شدن انگار فقط من برام طلاق و اینا قابل پذیرش نیست انگار همه چی اینجا برای همه اوکیه و همه با ذهن باز و اینا نگا میکنن🤒🙄