2777
2789
عنوان

مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 107 پست
من واقعا دوس ندارم خاستگار تو تایپیک های قبلمم هست نمیدونم چرا یه سریا به خودشون اجازه میدن معرفی کن ...

چطور میشه آخه!کسی بدون اجازه برای دختری خاستگار معرفی کنه😕اگه اینطوره مادرتون ب اون معرف بگه که دختر قصد ازدواج نداره ممنون میشم خاستگار معرفی نکنید،اخه معرفها دنبال پولن ی عدشون

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چطور میشه آخه!کسی بدون اجازه برای دختری خاستگار معرفی کنه😕اگه اینطوره مادرتون ب اون معرف بگه که دخت ...

این معرف ما مریضیه اصلا 

میگم کارش اینه 

خناسه به معنای واقعی کلمه 

دیگه خودش میدونه و خدای خودش 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ارزوی بد میکنی برا دختر دم بخت😑😑 چون تو مطلقه شدی همه باید زندگیشون خراب بشه و مطلقه بشن..هر ک ...

خودشون درونا مشکل دارن با شرایط خودشون بعد میگن نه بد نیست 

حالا مام با بد و خوب بودن کاری نداریم مووضع چیز دیگه ایه اما چ کنیم.... 

همه جا هر طور آدمی هست 

خداروشکر باز اینجا چند نفر حرف منو فهمیدن 

💖

این معرف ما مریضیه اصلا  میگم کارش اینه  خناسه به معنای واقعی کلمه  دیگه خودش میدو ...

مریضه برای خودش مریضه،دیگه نباید اعصاب ی دخترو‌خانوادشو بهم بزنه،من جای شما بودم حتما تذکر میدادم ولی با احترام 

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
پس بزار هر چه قد بتونه زر بزنه 

اره واقعا 

نمیشه که با هرکس مثل خودش بود و خودتو زیر سوال برد... 

بعضیا واقعا در حدی نیستن که ادم بخاد باهاشون یکی به دو کنه 

مریضه برای خودش مریضه،دیگه نباید اعصاب ی دخترو‌خانوادشو بهم بزنه،من جای شما بودم حتما تذکر میدادم ول ...

به مامان بگم بهش بگه نمیخاد کسی معرفی کنی؟ 

یه روزی مطلقه میشی ک بفهمی مطلقه بودن چیز عجیب غریبی نیست

مطلقه بودن عیب نیست ولی عزیزم مطلقه باید بره سراغ مطلقه

مرد مطلقه غلط میکنه با هفت جدش  بره خواستگاری دختر مجرد که تجربه ازدواج نداشته

عیبی نداره بسپار ب خدا اگه میدونی با منظور اینکارو کرده 

مشکلی نداره گلی خیلیا رو دیدم مطلقه و با مجرد ازدواج کردن

ب نظر من مهم اخلاقشونه که با هم جور دربیاد 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
یه روزی مطلقه میشی ک بفهمی مطلقه بودن چیز عجیب غریبی نیست

مطلقه بودن بد نیست

ولی مطلقه برای ازدواج مجدد باید برع سراغ یکی ک شرایطش مثل خودشه نه کسی ک برای بار اول میخاد ازدواج کنه

عزیزم مطعلقه بودن جرم نیست خیلی هابامطعلقه ازدواج کردن والان خوشبختن شمااگه باب میلت نبودمحترمانه ردش کن تحقیرنکن ک دلش بشکنه خداتودلای شکسته هست وخدایی نکرده جوابشوبهت میده

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

عیبی نداره بسپار ب خدا اگه میدونی با منظور اینکارو کرده  مشکلی نداره گلی خیلیا رو دیدم مطلقه و ...

اره گلم میسپارم به خدا 

ذات کار مهمه این معرف کارش از این نبود که این ادم خوبه ولی جدا شده 

دلیل کارش تحقیر ما بود 

اما من میسپارم به خدا 

من بارها گفتم سر تعظیم میارم به چیزی که خدا برام نوشته و جز شکر از من چیزی نمیشنوه اما ازش کم هم نمیخوام توقع ام از خالق ام خیلی زیاده گر چه زیاد من برای اون خیلی کوچیکه و کم🤍

به مامان بگم بهش بگه نمیخاد کسی معرفی کنی؟ 

اره  اول بدون همون معرفی کرده این آقارو بعد بهش بگین .ی عمری راحت میشی ازدستش،بعدم وقتی میگی با ازدواج سنتی موافق نیستی خب معرفی که سنتیه دیگه

فقط صرف اینکه مطلقه بود رد کردی؟؟؟من کار ندارم کی معرفی کرده و ب چ نیتی...ولی اگه فردا روز شما ازدواج کنی و ب هردلیلی جداشی  خواستگار شما تا شنید مطلقه ای باید بگه اشتباه کردن معرفی کردن...من نمیفهمم..میذاشتی طرف خودشو معرفی کنه از شغلش تحصیلاتش نحوه جداییش ...حرف میزد بعد میگفتی نه لزومی نداشت طرف و بخاطر چیزی ک خیلی چیز طبیعی هس و شاید برا تک تکمون پیش بیاد خرد میکردی

تیکر رسیدن به آرزوم🤩