2777
2789
عنوان

مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا بعضیا دل سیاهن کم نیستن تو نی نی سایت هم  واقعا خوش قلب باشین  قلب فقط خون رسا ...

بله دقیقا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ی رابطع داشته باش ک با عشقت زندگی کنی ایییی ازدواج سنتی اخه چ سمیه

عشقهای جدید حیف اسم عشق که روشون بذاری دیگه  امروز عاشق هستن فردا فارغ هنوز ازدواج نکردن با هم هستن به هم خیانت میکنن دیگه بعد ازدواج بماند!!!!

مگه مطلقه چه معنی داره🤔

بار منفی داره و کسایی که جدا شدن رو ناراحت میکنه

معمولا میگن یک مامان مجرد 

یا خانم و آقای مجرد

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

عزیزم چرا مگه چندسالته که واسطه باید برات خاستگار بیاره؟ببین ناراحت نشی کسی که از واسطه بخاد واسطه همه جور آدم معرفی میکنه.حالا شاید این آقا ی آدم حسابی و‌خوب بود ولی شانسش آورده و ی بار جداشده،مشکلی نیست که گلم.والا اطراف ما هرچی پسر مجرده رفته خانم جداشده با بچه یا بدون بچه رو گرفته یعنی اشتباهه؟!خانم ها هم هم سن و سال خود پسر

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

چه رو اسم حساسید،اصل موضوع را درک کنید،،کسی که ازدواج ناموفق داشته،دلیل نیس بد بوده باشه،این بنده خدا هم مشکلش اینه که یکی کسی را که هم کفو ایشون نیست فرستاده،،،مثل اینه یکی یه دختر پنجاه ساله را به پسر بیست ساله معرفی کنه،،

اما اسی شما ناراحت نباش، همون خواستگار بهش میفهمونه

این حرفتون درست نبود گلم بهتره میگفتی شرایطمون بهم نمیخوره واینا مطلقه بودن دلیلی برا خوب بودن یا بد ...

گفتیم اشنباه کردن معرفی کردن

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

چه رو اسم حساسید،اصل موضوع را درک کنید،،کسی که ازدواج ناموفق داشته،دلیل نیس بد بوده باشه،این بنده خد ...

نازنینم مرسی که حرف مو فهمیدی 

برات ارزوش خوشبختی میکنم 

قربون ادم با شعور و فهمیم❤️

عزیزم چرا مگه چندسالته که واسطه باید برات خاستگار بیاره؟ببین ناراحت نشی کسی که از واسطه بخاد واسطه ه ...

من واقعا دوس ندارم خاستگار تو تایپیک های قبلمم هست نمیدونم چرا یه سریا به خودشون اجازه میدن معرفی کنن کسیو به کسی 

نازنینم هر انسانی حق انتخاب داره 

منم انتخابم نیست این مورد ها 

وگرنه من نمیگم بده یا خوبه 

به نظرم اصلا محلش نذار و هیچ واکنشی نشون نده که بفهمه ناراحتی و اونم به هدفش برسه 

منم این راه انتخاب کردم 

بیام خودمو با اون یکی کنم؟ هرگز

ایشون کلا تو فامیل معروفه به شیطان بودن 

من هرگز تو بازی ایشون شرکت نمیکنم 

و ایمان دارم به خدایی که اگر اون بخاد ادمو عزیز کنه زمین و زمان نمیتونن جلوشو بگیرن.

چند بار هم برای چن نفر از این حرکتا زده 

خداروشکر خداروشکر ازواج های خیلی عالی هم داشتن 

فقط این داره خودشو خراب میکنه.