2777
2789
عنوان

مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ازدواج باید از هر نظر هم کفو باشن تنها عشق و علاقه یه اقا ک ازدواج ناموفق داشته ک باعث نمیشه بره ...

اینجا همه خوبن فقط بقیه رو محکوم میکنن 

وقتی یه نفر میره خاستگاری باید بدونه یه چیزایی رو بعد زنگ بزنه این اشتباه خاستگار و معرفه نه اونا

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

خو اینک رسما نمیخا بگ بیا منو بگیز رابطه ساختنیه

ببخشید اما حداقل ۶۰ درصد پسرا الان شرایط ازدواج ندارن و صرفا دنبال یه رل می‌گردن که خارج از ۴ چوب ازدواج باهاش خوش بگذرونن و بعدم برن سراغ بعدی این همه تاپیک تو سایت هست کمی بخونین ، متاسفانه تو این شرایط اقتصادی جوان ها عاقلانه ترین روش بنظر من ازدواج سنتی است و اینکه خب پسر دختر مدتی باهم نامزد می‌مونن و خانواده هامم در جریانن اینجوری عاقلانه تره تا عشق های پوچ الان

اخه چطوری ب کسی ک حس نداری بگی بله هرچن اخلاقش خوب باشه عخخخخ

شما برو رل بزن تا باهات حال کنن برای یه روزی که شاید خاستگاری کنن ازت  بعدم مثل دستمال کاغذی بندازند بیرون . کل کن بابا پیام ریپلای نزن خواهشا عصابم خرابه حوصله بحث ندارم .

شما برو رل بزن تا باهات حال کنن برای یه روزی که شاید خاستگاری کنن ازت  بعدم مثل دستمال کاغذی بن ...

فک کنم دستمال کاغذی شدی بد

اخه عشق ی تفاهم دوطرفس چ تضمینی برا ازدواج سنتی هس ک طلاق نشه حداقل اینجا تو دوسی ادم بفهمه کیه بهتره از اینک خودشو رو زبونا بنداره

فقط صرف اینکه مطلقه بود رد کردی؟؟؟من کار ندارم کی معرفی کرده و ب چ نیتی...ولی اگه فردا روز شما ازدوا ...

اره صرفا بخاطر مطلقه بودن رد کردم 

قبل از این که کسی بره خاستگاری وظیفه داره سوال کنه درباره ی شرایط دختر و دید دختر و خانواده اش نسبت به این موضوع 

معرف هم وظیفه داره ادم مناسب  خودشو معرفی کنه 

بدیهایت خواستگاری رو هم ما باید یاد بدیم؟ 

مطلقه بودن عیب نیست ولی عزیزم مطلقه باید بره سراغ مطلقه مرد مطلقه غلط میکنه با هفت جدش  بره خو ...

حداقل وظیفه اشه بپرسه بعد زنگ بزنه  جایی یا معرف وظیفه اشه ادم مناسب معرفی کنه 

عجب آدمایی پیدا میشن 

اره صرفا بخاطر مطلقه بودن رد کردم  قبل از این که کسی بره خاستگاری وظیفه داره سوال کنه درباره ی ...

خب شاید معرف تعریف شمارو کرده ولی نخواسته شما بدونید اون معرف بوده برا همون گفته برید و خودتون صحبت کنید ببینید قبول میکنن یا نه..بنظرم طبیعیه...سخت نگیر عزیزم

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
خب شاید معرف تعریف شمارو کرده ولی نخواسته شما بدونید اون معرف بوده برا همون گفته برید و خودتون صحبت ...

خوشگلم ما میدونیم کار کی بوده و کارش رو میدونیم از چی بوده اما به جز اون هم مساله ای که هست حتی اگر اون معرف نبوده حق نداره شماره رو بده به کسی که انقدر غریبه است و اصلا به من نمیخوره 

چطور معرفی هست کع نمیدونه این چیز برای خانواده ی ما قابل پذیرش نیست